Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Zemana pominu - to je případ sám pro sebe. Ovšem pozoruji-li mnohaletý vývoj politického dění v naší zemi až do dnešních dní, nevidím (i přes nejlepší vůli vidět) žádnou osobnost s dostatečným morálním kreditem. A to nejen mezi kandidáty na prezidentský úřad, ale napříč celým politickým spektrem.

0 1
možnosti
ZZ

Člověk, který má praxi pouze ve státní správě, nemůže mít podle mých zkušeností, dostatečné morální vlastnosti - a je mi jedno, jestli na Hradě sedí zeman, nebo ne. Zatím je zvolen a schopen vykonávat úřad, takže všechno je tak, jak má být !

;-)

0 10
možnosti
Foto

Tu hibernaci v Lánech považujete za vykonávání úřadu prezidenta???

9 0
možnosti
VH

Více než polovina z nás jej zvolila. Stačilo sem tam utrousit nějakou lež a potom v tom pokračovat... omluví se stát. Co takový odpad ví o morálce?Rv

1 0
možnosti
JL

Vazeny pane Tomáši Vodvářko. Jiz jsem nekolikrat psal, ze schvaleni kandidata do verejne funkce statu by nemelo byt jednim obcanem. ,Bez ohledu na jeho kvality, jeho postaveni a hlavne s jeho minulosti nedavat verejnosti moznost kritiky, zertu a diskuzi na adresu jeho rozhodnuti.

Je take zajimave, ze CR zna zpusob, jak se tomu vyhnout. Navrzeny kandidat prezidentem do postaveni soudce v Ustavnim soudu, jde pres komisi Senatu a po souhlasu komise je navrh predlozen plnemu Senatu. Jestli se nemylim, je treba jen nadpolovicni vetsina. Vsak sila Senatu je vice nez jedinec v usouzeni kvalit navrzeneho. Tento proces se muze aplikovat pro vsechny nevolene funkce ve vedeni statu nebo podniku se statni ucasti.

Usetrily bychom se nedostatecnych moralnich vlasnosti dnesniho (i pristiho) prezidenta.

1 0
možnosti
VF

Dobrý. Tak jste si kopnul do mrtvého vlka, který propadl své egomanii, obklopil se bandou parazitů a založil svůj gangsterský klan. Za rok po něm neštěkne pes. Ale ještě před tím se opět rozpoutá tyjátr fanatizmu a nenávisti, aby někdo jiný mohl založit svůj nový klan parazitů a řiťolezců a mohl se jako použitelný satrapa neokoloniální gubernie ještě více vnořit do zádě svých ovladačů. Dobře nám tak.

1 8
možnosti
Foto

Pane Fischere, onen "mrtvý vlk" je stále u moci a jak jsem popsal ve svém blogu, stále škodí České republice.

Pakliže vidíte v nadcházející volbě příští hlavy státu to, co jste popsal, je mi Vás upřímně líto. Nejspíše si neumíte představit situaci, že ve volbě může vyhrát někdo, kdo nebude mít Vámi popsané parametry současné hlavy státu, ale kdosi, komu bude záležet na tom, abychom se stali opět zemí, kde president nebude ve svém prvním projevu po volbě vzkazovat svým občanům, aby drželi hubu.

11 0
možnosti
JT

J11i51r39i 45T79i69c25h95y

27. 5. 2022 16:48

Mam takovy dojem, ze pisateli ani tak neslo o pani Zemankovou, ale zase si prihodit proti Zemanovi.

5 11
možnosti
Foto

Váš dojem je naprosto správný, pane Tichý, o paní Zemánkovou mi rozhodně nešlo.

8 0
možnosti
JK

J66i70ř54í 54K46o65z50á71k

27. 5. 2022 16:40

Tak zrovna Zeman může něco povídat o morálních vlastnostech!!

15 0
možnosti
PB

P89e31t95r 93B68u34r28i80a44n

27. 5. 2022 16:10

Zeman, soudem šestkrát usvědčený lhář, člověk, který se do křesla doslova prolhal a prošpinil, hulvát urážející a napadající kde koho, porušující ústavu i zájmy republiky, ten, který si z Hradu udělal dojnou krávu a z postu prezidenta kabaret, ústřední postavička asijských posměšných komiksů a PC her, čučkař všech čučkařů nám na rohu ulice o morálce káže.

26 0
možnosti
Foto

:-)R^Ano, ten absurdní paradox trvá již docela dlouho. Aniž bych třeba konkrétní lidi vůbec znal, je pro mě negativní Zemanův postoj k nim určitou zárukou a doporučením a naopak, u jím protěžovaných jedinců si a priori říkám, co z toho zase vyleze za lumpa.

24 0
možnosti
MV

Ze stejného důvodu bychom tedy měli uvažovat o morálních kvalitách potřebných k výkonu funkce u prezidenta Zemana.

19 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS