Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-D ... poučný příběh. Kytičku za statečnost a vytrvalost :-)

2 0
možnosti

Loupež a krádež zaměňujete schválně, nebo z neznalosti?:-)

0 0
možnosti
Foto

:-)Poslyšte, a nestalo se to tak, že Vám katalyzátor i s výfukem někde cestou upadl? Mně se něco takového málem stalo. Vůz začal náhle vydávat zvuky tryskáče, doskákal jsem s tím do servisu a tam zjistili, že je výfukové potrubí ulomené a visí jen na jednom odpruženém závěsu. Vůz je sice terénní, ale Japonci patrně neznají povrch našich vozovek. :-)

0 0
možnosti

R^ Myslím, že noční můrou je pro ženu každá závada na autě;-(, stačí když se na palubní desce svítí co nemá a nebo neuslyšime po nastartování zvuk motoru..

2 0
možnosti
Foto

J12a75n 97S92v55a34t49e41k

27. 5. 2022 12:34

Nám kdysi na Proseku ukradli airbag z volantu.

Kdyby aspoň udělali "čistou práci"... jenže co chtít po zloději, když "pracuje ve stressu", že? Takže do auta vtrhli násilím (nějak vypáčili zámek, už si nepamatuji, jen vím, že jsme museli měnit i zámky) a airbag vyrvali násilím, takže poničili i spoustu věcí kolem...

1 0
možnosti

Jedna technická. Loupež je to, kdybyste u toho byla. Když si to vzali bez vaší asistence, jedná se o krádež.

5 0
možnosti

Taky jedna technická. Loupež je to, když se v úmyslu zmocnit se cizí věci užije násilí nebo pohrůžka bezprostředního násilí... Pouhá přítomnost oběti na místě činu asi nestačí, myslím.

5 0
možnosti

Paní Příbanová, ten katalyzátor obsahuje platinu a iridium, ten Váš už v žádném autě fungovat nebude. Skončil tam, kde končí kanálové vpusti, měděné kabely z železničních zabezpečovacích zařízení a další předměty obsahující drahé kovy. Váš odhad "odměny" zloděje považuji za realistický, registraci pro obchod s drahými kovy nemá leckdo, a ten, kdo ji má, si ji nechá zaplatit.

0 0
možnosti

Až na tu 1 hrubku napsáno moc hezky :)

1 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 920x
Zajímám se o lidi a svět. Sebe i život se snažím brát s humorem.

Seznam rubrik