Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Já nevím, co bude následovat...ale asi někoho možná pro výstrahu popraví, ostatní na dlouho zavřou a pár jich vymění.

0 0
možnosti
ZZ

Vypadá to, že Ukrajinci už začali se znárodňováním a honem na majetek vybraných občanů stejně, jako to dělali fašisté před válkou v Německu a během války všude kam se dostali.

;-(

0 1
možnosti
JS

J38a91n 32S64o75u40č10e40k

25. 5. 2022 6:43

Před válkou na Ukrajině rozhodl americký Kongres o zákazu jakékoli pomoci pluku Azov a zvažoval o zařazení tohoto pluku na seznam teroristických organizací. Znak pluku odpovídá runovému znaku Wolfsangel, jenž používala 2. divize SS Das Reich. To jsou fakta, která se samozřejmě ve světle současné propagandy mnohým nemusí líbit. Kdo ovšem obdivuje příslušníky tohoto pluku, obdivuje zároveň nacizmus. A zcela jistě by tyto hrdiny nechtěl mít ve svém vlastním městě.

3 1
možnosti
JL

Pokud USA nezařadila Azov na seznam teroristických organizací, tak je za takovou nepovažuje. Bláboly o znaku Wolfsangel jsou dětinské. Důležité jsou činy, a ne nějaké dětinské symboly a tetování.

1 0
možnosti

Proč nám íDnes a ČT 24 neukáží tetování na tělech hrdinných obránců z Azovstalu?

1 9
možnosti
Foto

J55a65n 88F76u13c88h82s

24. 5. 2022 14:59

Na co spamovat idnes a ČT ? Chcete vidět tetování oné germánské runy, volodymyrskeho trojzubce či erb halicsske divize ? Tak použijte Google.

2 2
možnosti
JK

Rusové jsou se svou válkou v koncích, ale separatisté z Donbasu jsou na tom ještě hůř. Rusové by nejraději zdrhli domů, a mnozí jak malé děti zdrhli do "domečku", kde na ně Ukrajinci nemohou. Jenže separatistické hrdlořezy nechce Putin do Ruska pustit, takže se může stát, že ti z nich, kteří u zinscenovaného soudu neexistujícího státečku budou volat po krvi, se jí také nakonec dočkají.

4 0
možnosti
VR

Válečné zločiny jsou na obou stranách. V Jugoslávii se jich dopouštěli nejen Chorvaté, ale i Albánci.

Soudí vítězové. Dodnes nikdo nepoukazal např. na to, že srovnání Drážďan se zemí byl zločin na civilnim

Obyvatelstvu.

O střílení zajatců už vůbec nemluvím.

Spíš jde o to, aby Azov nebyl prohlášen za zločineckou organizaci, jako SS.

2 6
možnosti
RP

Válečné zločiny jsou na obnou stranách, ale když se jedna strana brání na svém území, tak jaksi 99 % těch válečných zločinů, zločiny na civilistech, nemá jaksi příležitost vůbec páchat.

6 0
možnosti
RP

Ono je taky dost možné, že se Putin konce roku nedožije. Chová se divně a některé jeho fotky začínají trochu připomínat těžce nemocné lidi, co to měli už za pár.

Čas tak může hrát pro zajaté .

Jestli chtějí uspořádat skutečně monstrproces, musí jich zlomit minimálně vyšší desítky. To by mohlo trvat klidně několik měsíců, nějaký měsíc je budou lámat a potom nějaký měsíc léčit, aby to na nich nebylo vidět. Taky svolání toho "mezinárodního" tribunálu a jeho příprava bude nějakou dobu trvat. Přitom Rusko může kdykoliv, jakožto skutečný vládce těch republik, ten proces zrušit nebo dokonce vedoucí představitele tech republik obvinit z nějaké zrady a zlikvidovat nebo jen propustit a nechat zmizet.

Pokud vláda po Putinovi hodí všechno na Putina a jeho kliku, tak s výjimkou těch, které mezitím stihnou umučit, tak mohou všichni ostaní z toho vyjít.

Ono stejně to podle všeho vypadá, že současné Rusko pro nepohodlné Ukrajince které přinutili odjet na území Ruska, připravuje něco jako německé koncentrační tábory nebo stalinské gulagy. A jestli se něco ve vední Ruska změní, svědci promluví a ty instituce se stanou nežádoucími, bude to třeba na někogo hodit. A na to jsou činitelé odštěpeneckých republik ideální.

1 0
možnosti
JV

Ta Savčenková se vám povedla. Po propuštění z ruského kriminálu (kde seděla za vraždu dvou civilistů, novinářů ) výměnou za dva vojáky, se stala poslankyní ukrajinského parlamentu. Po zatčení tajnou ukrajinskou službou SBU a zproštění imunity byla obviněna z údajné přípravy ozbrojeného útoku na parlament za pomoci granátů a automatických střelných zbraní. Stíhání není dodnes zastaveno a předseda ukrajinského parlamentu Andrij Parubij ji označil za vraha ;-)

4 0
možnosti
HH

Sice strhl růžové čočky z očí a hned nasadil černobílé.

2 1
možnosti
ZD

Velmi výstižné... ono stačilo napsat havlista. Nepolitická politika a vláda neziskovek kryjící se pod občanskou společnost a lezení do ..... komukoliv silnému jako náhrada suverénního státu.

5 4
možnosti
PK

Souzním s Vaším názorem a protože je to psáno tak, že tomu by mohl porozumět i prostý, Okamurův volič, dávám karmu.

Myslím, že nikdo na světě by nechtěl být v kůži těch "chlapců", kteří toho tolik vytrpěli při obraně své země. A nyní budou souzeni, rusáckou "spravedlností", podpořenou nelegitimní vládou podivných republik, které neuznává nikdo na světě, krom putina a jeho klaky věrných, válečných zločinců.

Načež mě napadá teze. Jak proboha válečný zločinec, může někoho soudit za válečné zločiny? Tím spíše, že soudce, jak se zdá, válku prohrává. Smutný příklad toho, kam svět dospěl.

18 1
možnosti
LC

Když jste to nakousl ... copak dělá Savčenková, ví někdo??

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS