Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J33a46n 12Š81i70k

23. 5. 2022 13:47

Takovou pozornost sérií článků blogerů si Putinova medaile fakt nezaslouží. Hezký den

6 3
možnosti
Foto

Nebyla to medaile Putinova, ale Puškinova. A byla udělena za překlad a přednes písní Vladimíra Vysockého... Jo, tyy blogerské příspěvky budou brzy zapomenuty, ty písně v přenesu J. N. se budou hrát dál... Haf, haf... ;-)

7 5
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 8
možnosti
Foto

On píše tak trochu i o sobě. Třeba i jeho výběrem tématu, což je jistě jeho právo;-)

5 0
možnosti
LH

O lidech, co umí rozlišit Puškina od Putina, jo?

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 3
možnosti
Foto

J69a21n 89Š23i16k

23. 5. 2022 15:22

Paní Pantlíková, Puškinova medaile byla na Nohavicovu hruď připnutá Vladimírem Vladimírovičem a proto je pro mě Putinova. Samozřejmě, že Nohavica bude hrát dál, protože ho nikdo nezakázal, byť se tady někteří urputní blogeři snažili prokázat opak. Ať si svobodně drnká dál a ať na něj chodí třeba milióny. Mě tento pán už nezajímá a na jeho koncerty nepůjdu. Vy klidně běžte a mačkejte se pod pódiem s dalšími. Mějte se

10 0
možnosti
ZZ

Teď opět svobodně koncertuje, ale asi jste zapomněl, že pořadatelé houfně jeho koncerty rušili - stejně jak to dělali komunisté.

Našli se však i nezodpovědní opovážlivci, kteří mu své sály nabídli místo těch, které byly uvědomělými fialovými přívrženci zrušeny.

;-)

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
Foto

Díkybohu, že u nás existují i rozumní lidé...R^..

0 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik