Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já jsem skeptik, takže hlas skeptika: Autor mi připomíná opěvovatele Rudé armády, SSSR a Stalina z řad čs. básníků a spisovatelů... - mohl by napsat báseň s názvem "Hrdinové z Azova". Podle mě Rusko nebude chtít za žádnou cenu ustoupit z toho, co dobylo na východě a na jihu. Rádi by taktéž Oděsu...a jak známe Putina z Čečenska (i když od té doby zestárnul), když se naštve, je zlý. Což předvedl na Mariupolu. Ukrajincům se sice daří díky západní zpravodajským informacím a zbraním včetně tureckých dronů, ale jak správně volá Zelenskij - budou potřebovat peníze. A ty jim těžko někdo dá, ani bohaté země nemají na rozdávání. Válka potrvá do zimy---hodně lidí to přestane bavit bydlet ve sklepech a nemít nic k jídlu a nemít čím topit. Uvidíme.

1 2
možnosti
Foto

Ano, Vás nebaví bydlet ve sklepě už teď. Co takhle napsat nějaký zvací dopis? ;-D

2 1
možnosti

No pane Szabó, kdybyste nepoužíval cizí slova jako tantiémy a napsal třeba tamtamy, tak byste udělal dobře. Udělat z obránců Azovstalu (nikoliv Azovstavu) hrdiny, na to je potřeba mít opravdu žaludek. Zeptejte se jich, kolik Ukrajinců sami zabili. Ale pravda se brzy ukáže. Až je budou v Rusku soudit za válečné zločiny.

2 5
možnosti

Tak pojďme. Ptám se vás, kolik Ukrajinci tyto jednotky sami zabili. Žádám vás o data a prosím o věrohodné zdroje.

Z vaší reakce jasně plyne, že tyto údaje máte a jste schopen je doložit.

Tak prosím.

7 0
možnosti
Foto

To je co za stavební firmu Azovstav?

Pokud máte na mysli ty železárny , tak ty se jmenují Azovstal.

Už o tom píšete několikátý článek a stále jste se nanaučil jak se jmenuje to o čem píšete.

1 0
možnosti

My co jsme se učili ruštinu víme i proč se to tak jmenuje: "stal" je ocel, pokud si vybavuju.

0 0
možnosti

Klobúk dole pred hrdinským sa bránením pluku Azov, aj napriek tomu dúfam, že sa nestane symbol a na pluk sa rýchlo zabudne.

0 0
možnosti

Pomatený mužik Putin, je jedna věc. K kdo jej případně nahradí - to je otázka. Zda je možné, aby se ruské vědomí změnilo. Obávám se nikoliv, pouhá zkazka. Imperiální výboje hluboce v krvi. A tak vyrážejí a jinde všechno zmrví ... :-)

6 0
možnosti
Foto

Ukrajincům úspěch přeji, ale nejsem si jím tak jistý. Rusové zřejmě vsadili na vleklou opotřebovávací válku. Budou soustavně ničit infrastrukturu Ukrajiny a budou věřit, že Ukrajina nedokáže dlouhodobě nahrazovat válečné ztráty ve stejné míře jako oni - podobně jako kdysi Němci proti Sovětům. A to i přes pomoc Západu Ukrajině. A obávám se i toho, že ochota Západu pomáhat Ukrajině bude časem slábnout. Sláva Ukrajině!

3 0
možnosti

Kéž byste byl dobrým prorokem. Ale čo si Kefalín predstavujetě pod takým slovom tantiémy ?

1 0
možnosti
Foto

Jen tipuju: ukrajinské drbny?

0 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

6 0
možnosti

Opravdu to tantiémy tvrdí?

0 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik