Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J39a23n 74R62á66ž

25. 5. 2022 15:59

Móóc dobře napsané!

Dlouhodobě dluhy dotovaná nezaslouženě vysoká životní úroveň Evropanů, myslím tím všech Evropanů, nemůže mít trvání "na vždy". Karmický zákon o příčině a následku nás už jednou dohnat musel.

0 0
možnosti

tohle lidem nevysvětlíte.

Mají právo se mít přeci jen a jen lépe a když jim klesá životní úroveň má to dotovat stát,tedy občan sám má půjčit sobě na udržení životní úrovně.Neboli padat do dluhové spirály dál a dál roztáčet inflaci

Alespoň průměrně inteligentní, duševně zdravý jedinec ví kam to vede,ale těch je v národě s bídou polovic, někteří na to kašlou,protože žiji přeci dneškem u některých je to kalkul,že už se toho nedožiju a někteří pomatenci tvrdí že státní dluhy se neplatí...

Když lidem natvrdo řeknete,že jejich bohatství je na dluh a přišel čas to vrátit,budou se cukat-vždy

0 0
možnosti
Foto

Nezanedbatelná část voličů tohle nechápe a zase nalítne na rozdávané koláčky.

4 0
možnosti
Foto

V předchozích dvou letech byl vytištěn bilion korun a my se teď budeme dívat na bilboardy a reklamy s heslem: "Za Babiše bylo líp!"

7 0
možnosti

J24a75n 53M36a46r31e67k

24. 5. 2022 20:49

Nic nového pane Kraus, dřív bylo 'vždycky' líp, jedna z nejznámějších českých pranostik je, že 'Líp už bylo' Můj děd říkal, jak líp bylo za císaře pána. moji rodič tvrdili že líp bylo za první republiky, po válce se brečelo že 'todle nebylo ani za protektorátu', po t.zv. sametu se tvrdí, že za bolševika bylo líp, (viz ubrečené blogy pana Josefa Komárka,) a tak to půjde stále dál. Po dalších volbách se bude říkat, že za Fialy bylolíp.....ach, moji milí krajané...přestanete jednou brečet?

1 0
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 28,79
  • Průměrná čtenost 1376x
Profesorka ekonomie a vysokoškolská pedagožka dříve na Vysoké škole ekonomické v Praze, nyní na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích. V letech 2014 až 2018 členka Zastupitelstva hlavního města Prahy a radní pro finance a rozpočet. Autorka mnoha vědeckých publikací, mezi které patří monografie, sborníky a odborné články v domácích i zahraničních časopisech.

Seznam rubrik