Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, ono to tak vypadá, že Slovani se mezi sebou mydlí a západ to má platit.

0 0
možnosti

Západ to paradoxně neplatí, ale všechno hezky prodává za svou vlastní měnu. Nějak jste si asi nevšiml, že USA na tyto dodávky uzákonily a opět uvedly v platnost svůj zákon o půjčce a pronájmu.

Jediné státy, které Ukrajině darovaly zbraně a střelivo, byly prakticky jen ty Slovanské - i když je možné, že nějaká malá vyjímky ze států NATO by se snad našla.

;-)

0 1
možnosti

Karma ! Ještě uvedu třeba Macronovo telefonické dolézání za Putinem a tendence k jakémusi "mnichovanství".Ona ta slavná "liberální demokracie", kterou zde někteří nekriticky adorují, je zčásti založená na prachsprostém pokrytectví a ziskuchtivosti.

0 0
možnosti

Nejde o ziskuchtivost, ale jen o ekonomické přežití v tomto globalizovaném světě.

;-(

0 0
možnosti

Pisete: "že mezi nimi jsou i kabaretiéři a feministky, které (při vší úctě) obvykle intelektuály nenazýváme.

A pro Zelenskyjho to plati taky?

1 5
možnosti

Nazýval ho zde snad někdo intelektuálem?

1 0
možnosti
  • Počet článků 384
  • Celková karma 24,57
  • Průměrná čtenost 629x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik