Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 3
možnosti
Foto

Určitě komentář k zamyšleníR^

1 1
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Dík!

Babiš je se svými novinami otřesný, ale zatím to vypadá, že ho zvolíme na post prezidenta, čímž mu zaručíme jeho beztrestnost, a tandem Babiš-Zeman nahradí tandemem Babiš-Vondráček, který se jako předseda Babišovy strany ANO stane premiérem! Lze něco dělat proti jeho rozsáhlé, falešné mediální masírce, které tolik lidí podléhá?

Komunisti vždy stavěli na závisti, nenávisti, strachu, protekci a korupci! Děsíte se, jak hluboko ruská společnost klesla? A vnímáte, jak hluboko naše společnost bez úcty k Pravdě a Lásce klesá?!?

Bankovnictví nerozumím, proto zatím jmenování nového guvernéra nevnímám jako akt pomsty. Uvidíme!

:-)

5 5
možnosti
Foto

Babiš se prezidentem nestane. Má sice 30 % věrných voličů, ale to je málo na 70% zatvrzelých odpůrců.

2 0
možnosti
Foto

AB nekomentovatelný, o té ženě mám už chvíli chuť napsat a MZ? Ten už snad chce poslední roky jen škodit. Dobré střípky, z kterých se nakonec VŽDY skládá velká mozaika. Karma, TomášiR^

16 4
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,76
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.