Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Uz mame "Evropsky tyden odbornych dovednosti" ,kde se rozdeluji ceny za uspesne vyuziti odbornosti k vytvareni zelenejsi, digitalnejsi a inkluzivnejsi spolecnosti. Takovy blabol, ani bolsevik nevymyslel.

1 0
možnosti

Důvod je jasný, evropské filmy jsou často natáčeny pro umění, ne pro zisk. A těch pár lidí, co dají přednost italskému melodramatu před americkou akcí je málo a ke svým filmům by se jinak nedostali, protože by je nikdo nenabízel.

0 0
možnosti

Což je ovšem zcela běžné a správné, že trh nenabízí zboží, které by vyhovovalo přání každého.

1 0
možnosti

Vazeny pane Josefe Nožičko. Jestli vase udaje v teto rozepri s EU jsou pravdive, je videt bez jakykoliv komentaru ceskou lenivost v mysleni. On kazdy podobny DIKTAT, jen treba nicotny, je odebrani kousku nezavislosti nasi ceske spolecnosti. To je muj osobni pohled.

Diskuze pod clankem je z poloviny (mozna vice) osocovani jeden druheho a nema s problemem co spolecneho. Krasna ukazka vzdelani nasi spolecnosti.

7 3
možnosti

V tom máte bohužel naprostou pravdu.

0 0
možnosti
Foto

Už se vezem. A to od chvíle, kdy jsme nastoupili. Tato směrnice je jen špička ledovce, ale pro laika srozumitelná a modelová.

Vstupovali jsme do EU "ekonomické", nadáváme na EU "politickou". Výhody přijímá hrstka, povinnosti však máme všichni. Odejít zakázáno.

12 3
možnosti

A že Vám nevadí, že limit pro videotéky platil o doteď. Bylo to sice jen 10 %, ale limit tu byl a dle Vašich argumentů je nesmyslný jakýkoliv limit.

Hlavním důvodem kritiky EU je to, že jsme se vykašlali na něco, k čemu jsme se zavázali. Zavázali jsme se do roku 2020 aplikovat danou směrnici do našeho práva. V roce 2020 to EK vytkla všem, kdo to neudělali (skoro všichni) a dals rok na nápravu. Zhruba půlka lajdáků to splnila, druhá půlka se na to opět vykašlala. Po dalším půlroce už je těch lajdáků už jen pět (a my mezi nimi).

Jako učitel dobře znáte situace, kdy studentům dáte nějaký úkol a část se na to vykašle. Prodloužíte termín a pár ignorantů to zas neudělá. Tady je EK v roli učitele a my patříme mezi ty největší ignoranty.

Hlavní vinu vidím v Babišově vládě a ve vedení předchozí Sněmovny. Jedni zákon poslali se zpožděním a druzí ji ani nezačali projednávat. I když nejsme žádný zastánce Babiše, tak je nutné říct, že ještě jeho vláda v listopadu loňského roku návrh zákona poslala znovu do Sněmovny a nyní na přelomu května a června by měl být ve 2. čtení.

6 8
možnosti

"Hlavní vinu vidím v Babišově vládě a ve vedení předchozí Sněmovny" - tak to jste fakt nepřekvapil. ;-)

Jak už jsem napsal v diskusi níže: já jako primární problém vidím to, že taková nesmyslná směrnice někde v Bruselu či ve Štrasburku vůbec vznikla.

reagovat

16 3
možnosti
Foto

Jura nastoupil na šichtu.

1 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

Dočítám se, že ta směrnice má také omezit nenávistné projevy. Pokud by se to týkalo i projevů podněcujících k nenávisti, měli by někteří naši politici dobrý důvod věnovat více pozornosti vlastním výrokům.

1 0
možnosti

J51i90r13i 24T81i74c58h23y

21. 5. 2022 15:38

Dal jste Trcalkovi tema na blog.

4 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 2
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,86
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik