Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hezky a hlavně objektivně napsáno. My Slavisti jsme krváceli v neděli. Prohrát v jedné sezóně 3x s těmito zoufalci je ostuda a to i přesto, že v neděli se už o nic nehrálo. Pouze o čest a sešívaní se moc nesnažili. Takže i v Edenu budou potřeba změny, ale nikoliv tak zásadní jako na Letné

0 0
možnosti

L20u34b74o40š 78K47r97i94m89l

19. 5. 2022 12:54

Naprostý souhlas, byl to jen zmar a vlastně obrázek vedení klubu, které jak je dnes zvykem, chce posty a rozhodovací pravomoc, ale zodpovědnost a dělat i nepopulární a nepříjemné věci ne. Sportovní ředitel Rosický je naprostou ukázkou nýmanda v manažerské pozici a tím nezpochybňuji jeho fotbalové dovednosti.

0 0
možnosti
Foto

Sparta má se Slavií společnou potíž: Neumí otáčet zápasy. U obou platí, že jakmile dostanou první gól, těžko se vracejí do hry. Příkladů pro oba kluby bylo v této sezóně bezpočet.

0 0
možnosti

Sparťané jsou na dně a s takovým rozpočtem je to až neuvěřitelné. Jsem zvědavý, jaký trenér strčí hlavu do oprátky...a my v Plzni slavíme R^;-DR^

1 0
možnosti

Já jsem sparťan, ale tenhle tým se mi vůbec nelíbí. Říkám jim "junioři", proti Slovácku byli bezvýrazní. Sparťanský management pořád improvizuje a k lepšímu to moc není. Hráči jako Costa nebo Kanga, Karlsson, Lafata by tam měli být...Četl jsem, že Vrba bral měsíčně asi 700 000 kč. Toí už jsou takové peníze, že to těm lidem může být jedno, jak to dopadne - za rok si nahrabe a čau. Jdu dál. Fotbalisti to samí, jsou to mladí kluci, zkažení penězi.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS