Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Jenomže lidé ve skutečnosti uvažují hrozně neradi."

Jenomže lidé ve skutečnosti uvažují hrozně rádi. Co neradi, jsou všichni ti finanční rádi, poradci, makléři a jiní jim podobní moudří.

Svým chováním - zjevným i skrytým - řada z nich odradila "lidi" od investování.

A není nic lepšího, než když na vás po ránu spustí agresivnáí osoba v telefonu: "Tady společnost BŽ a volám vám, jak můžete zachránit své úspory."

Myslím, že pokud takoví jako Vy, a Vy zejména, myslíte svoji práci vážně, měli byste začít usilovně pracovat na zkvalitnění morálky finančních poradců a jejich společností, abych člověk neměl pocit, že je odpad a určený k oškubání, nýbrž právě naopak.

9 0
možnosti
DH

Ekonomove jako pani Sichtarova by byli nejvic radi kdyby z trhu zmizeli pseudo poradci. At uz mladici v nesednoucich oblecich papouskujici naucene vety z rychlokurzu nebo otravny telemarketing od cloveka ktery se zastituje XY spolecnosti a chce abyste investovali do neceho co neznate a aspon tak milionek. Jenze to by lide museli uvazovat a premyslet ze za to nemuze pani Sichtarova, ale zakony ktere toto umoznuji. Ci neexistence zakonu ktere toto zakazuji.

2 0
možnosti
Foto

Vtěšina lidí opravdu je takových, jak říkáte. Tzn., že nejsou schopni dlouhodobého racionálního aktivního chování. Ono to jejich hlasování je nakonec racionální. Co na tom, že roste veřejný dluh a inflace. My, chudáci, si to už nějak vydupeme. Úspory nemáme, dluhy neplatíme.

4 0
možnosti
Foto

A ti lidé si nechtějí nechat poradit od paní Šichtařové, jak to mají správně dělat. ;-D

2 6
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,41
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články