Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Andrej nebo Pavel, stejný ksindl bolševický a estébácký. 18 a 20-2.

1 0
možnosti

Pani Heleno Vlachová, Vase uvaha neni presna. Po roce 1945, Ceskoslovensko ztratilo 3.5 milionu nemeckeho obyvatelstva. S nimi take mnoho vynikajicich obcanu. Sudety take behem valky, ztratilo mnozstvi Zidu. Jejich znalosti utvareni skla, textilu a dalsi, bylo zname.

Zde je take urcite ekonomicke pozadi v cele komunisticke ere po roku 1945. Neni snaha k prostudovani "klanu" Slanskeho" a jeho padu. Jen naznak na nekolik starsich clenu v roce 1968, nam ukazuje, jak se mel ekonomicky rozvoj vyvyjet. Ze se to Stalinovi nelibilo jako Marshaluv plan, historie nam to ukazala.

2 0
možnosti
Foto

Komunismus je dnes jen jedním ze způsobů, kterým se po moci prahnoucí psychopaté, kterým se říká politici, dostávají na "trůn".

0 0
možnosti
Foto

A případně k pěknému místu v nějaké firmě.

0 0
možnosti
Foto

Komunismus u nás už skočil, tedy ten, který presentuje strana KSČM. Ta strana už zajímá jen dožívající jedince, kteří si nechtějí připustit, že se celý život mýlili, případně je volí z jakési nostalgie po starých časech, kdy stál rohlík 0,30 Kčs.

Soudružka Konečná sice občas ještě v televizi bude (máme demokracii a tak je třeba dát slovo všem, že), ale téze této strany jsou již vyčpělé.

Nicméně řada našich občanů je schopna volit za hlavu státu dalšího exota, primitivního hledače peněz a jedince s temnou minulostí. Což je svým způsobem katastrofa.

12 0
možnosti

Korektně, lépe skutečně bylo. Bylo by i divné, pokud by tomu konjuktuře bylo jinak. To lépe - Ovšem zařídily firmy a jednotlivci. Pak bylo z čeho rozdávat.Dobrý hospodář? Ten který už neexistuje a jeho opatření fungují dále. Nesou blaho a prospěch. U Bureše je to tedy co? ČR zaostává a nemá reformy - Důchodová. No zase máme hojné dluhy. To je ten problém. Jak může být prezident ČR bez Lustrací !? O KSČm nemá smysl psát. To je uprchlý exponát tz Valašského muzea,. Málo kdo je ochoten. Přiznat si, že se celoživotně mýlil a třeba i nechtěně pomáhal zlu. Lépe se sedí a žvaní - Dobře už bylo. Přitom pohled do Rakouska odpovídá na vše. Tam komunisté neřádil.Soudruzi mají zřejmě již ochablý zrak, tak daleko už nevidí No zase vidí zářné zítřky ! . ... :-)

6 0
možnosti

Neznám zemi. Kde by proběhla revoluce. Aby se lidé zbavili vedoucích členů KSČ a nedej bože Stb. Uběhne 33 let. Pak si tedy někdo polepí auto a tvrdí, že na něj bylo lépe. Výsledky nemá, reformy neexistují, pouze kopec dluhů a žvástů. Lidem to nevadí. Ani to, že se není schopen prokázat Lustračním osvědčením. Burešovu drzost chápu, naivitu sympatizantů ovšem nikoliv. To tam mohl G. Husák klidně sedět dále - Stále nějakou důstojnost měl ... . :-)

12 0
možnosti

J26a14n 98M67a79r11e33k

18. 5. 2022 16:25

Na př. soudruh Josef Komárek, který tady pavidelně vyzvrací chvály na komunismus...dokonce v jednom z blogů tvrdil, že to nebylo tak špatné žít ve lži.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 21,93
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik