Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Foto

;-D;-DNaváži na vedle se nacházející mou profilovou fotku. Smál jsem se tolik, až jsem si kávou polil klávesnici.

1 0
možnosti
JP

Víte, Viléme, kolik dneska stojí kafe? A nová klávesnice? Jestlipak vám to za to stálo? :-)

1 0
možnosti
RP

Odhaduji, že autor vedle onoho prodeje bytu provedl 1 - 3 méně standartní finanční operace nebo v nějakém sledovaném textu uvedl nějaké slovní obraty vytypované jako obraty, které využívají "pračkaři" peněz. Nebo na své fotografii nebo fotografiích má účes nestandartního tvaru či barvy nebo nestandartní úsměv, který digiálním rozborem obličekje je typický pro "pračkaře" peněz. Nebo byl nějakou nějakou bezpečnostní kamerou zaznamenám příchod autora do místnosti a z pohybu jeho očí při vstupu a z způsobu stisknutí kliky a otevření dveří byly identifikovány typické znaky vstupu do místnost a otevírání dvěří "pračkaře" peněz. To vše objeveno nějakou digitální umělou AI inteligencí naprogramovanou podle vynikající psychložky se třemi diplomy, jedním z nich z Harwardu a věkem 25 let.

Prostě umělá inteligence AI jaksi podle něčeho zjistila, že autor na 95,681 % funguje jako pračka peněz. A požaduje, aby oni v agentuře V a I negovali výstup dodali důkazy, že to tak není, jinak AI automaticky spustí akci zvláštních jednotek, kdy "pračkař" peněz bude okamžitě zadržen chlápky se samopaly a vestami balistické ochrany na sobě.

3 0
možnosti
JP

Jak jsem se nad vaším perfektním rozborem zamyslel, hned jsem byl doma. Já opravdu provedl v poslední době hned několik nestandardních finančních operací! Koupil jsem čtvrtku másla za 62 Kč, to přece člověk s čistým svědomím neudělá, to je jasné. Dál jsem v Hornbachu koupil rudé pelargonie, ta barva už přece smrdí na dálku. A všechny varovné kontrolky se strážcům finanční čistoty musely rozblikat, když jsem v bance oznámil na recepci, že jdu na letučku s bankovní věrchuškou. Dva rusismy v jedné větě. Mělo mě to trknout, moc děkuju za otevření očí. :-)

6 0
možnosti
IL

I12v97a29n89a 81L10a15n88c53e

17. 5. 2022 12:46

Smích hned po ránu;-D;-D;-D.

0 0
možnosti
JP

Já jsem se sice moc nenasmál, ale ten smích po ránu moc přeju. Den to rozjasní, lymfu pročistí:-)

1 0
možnosti
VT

Mně osobně při takovém "utkání" pomohlo si onen zákon přečíst, a to se potom divili oni, např. na finančáku, že sice žádat mohou, ale nejprve mají nějakou povinnost...[>-]

0 0
možnosti
JP

Zákon proti praní špinavých peněz chápu, banky, fondy, pojišťovny... mají povinnost nahlašovat podezřelé transakce. Ale jen nahlašovat, nikoli samy prověřovat. A samozřejmě, pokud je povoleno zcela neprůhledné obchodování a nákupy utajenými a neidentifikovatelnými “vlastníky” se sídlem někde na Bahamách, pak je takový zákon dobrý jen na buzeraci čičmundů jako jsem já.

1 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D no jo, směju se. Ale zase máš bezva matroš na blog, a to se počítá. Ještěže nemám na svém kontě skoro ani floka. jsem proto nezajímavá:-)R^

2 0
možnosti
JP

Já byt prodal, Zuzano, tys koupila. Myslím, žes to udělala mnohem chytřeji než já. A zvlášť v dnešní době platí stará lidová říkačka: Blaze tomu, kdo nic nemá, nestará se, kam co schová:-)

2 0
možnosti
ST

To je neskutečné... 8-o Ale dobře napsáno... ;-)

2 0
možnosti
JP

Až příliš skutečné:-/

0 0
možnosti
Foto

Tak to nemá chybu;-DR^

Minulý měsíc taky banka potřebovala strašně vědět, jakého původu jsou peníze, které jsem milostivě poslala vlastnímu manželovi, aby je hodil na spořící účet:-))

2 0
možnosti
Foto

Jakého původu jsou Vaše i moje peníze? Přece z tiskárny cenin! :-)

0 0
možnosti
Foto

R^;-D Jojo. Kdo umí, ten umí:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik