Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Korousi, mýlíš se, nebo si mě s někým pleteš. Jen co skončil mizerný socialismus, začal mi spokojený život. Sám si nestěžuji ani teď a jsem si jistý vzhledem k věku, že už si stěžovat nebudu, i když životní úroveň už pár měsíců klesá a dál ještě pár let klesat bude. V žádném komentáři si nestěžuji. Jen mi vadí návrat ke komunistickým metodám v informování lidí. K propagandě a demagogii. Každému, který rozpoutá svévolně na základě vykonstruovaných důvodů válku, je třeba měřit stejně, to je co razím. Vysvětli mi, Korousi, co je na tom špatného.

3 0
možnosti
Foto

Dobře už bylo v období 1990-2019. Teď nás čeká už jen pokles životní úrovně, ale myslím, že to zvládneme.

0 0
možnosti
DK

Podle tebe, Bicera, je špatně furt a všude, co čtu tvý komentáře...

1 4
možnosti
Foto

Nepříznivé zprávy nám tu dávkuje jakýsi s. Paroubek. Rv

5 0
možnosti
ZZ

Nepovídejte !

On je může jen komentovat.

Původcem nepříznivých zpráv je Fialová vláda Národní fronty !

:-P

0 0
možnosti
LV

Jaké peníze nám budou v rozpočtu chybět? Nebyl to nějaký Jiří Paroubek, který tvrdil, že "státní dluh se neplatí"? Takže ty peníze budou chybět těm, co nám je půjčujou, nám ne. Nebo je to už jinak, pane Paroubku?

4 0
možnosti
Foto

Nemůžeme ztratit nic, než své dluhy!

1 1
možnosti
DK

Paroubek, jakou že jsi to vedl partaj, jo oranžády.

Hlava mi to nebere. Vždyť ty jsi komouš tělem i duší, rudej od hlavy až k patě.

3 1
možnosti
JL

Souhlasím, že Západ nemusel vykřikovat, že Ukrajina do něj může vstoupit, protože by se našla řada států, která by to blokla...A ty botičky a Chanel si můžou Rusové dovézt z Číny, tam se falšují všechny značky ne? Z obecně lidského hlediska, to co se děje je pitomost....z obou stran.

5 3
možnosti
Foto

A můžete mi prozradit, jaké právo má ta Vaše řada států kecat do toho, kam kdo chce vstoupit? Rv

5 1
možnosti
JK

Jak jsme mohli poslat do věčné rezervy takový sexy mozek. Komunikuje s experty a odborníky o pravdě, přitom ví co si myslí o "konfliktu" "ruští obyvatelé Ukrajiny". Jenže to neřekl, tak já to povím. Ukrajinci co plynně hovoří rusky a často mají část rodiny v Rusku, dokazují, že jedině úplná porážka Putina a vyhnání jeho vražedných komand z Ukrajiny je pro ně přijatelné ukončení konfliktu. Vycházím z faktu, že Ukrajinci (ať už hovoří jakkoliv) nepustili putinovy agresory do větších Ukrajinských měst. Sankce znamenají, že Putinovci neopraví u tanku ani pružinu u poklopu, i lehce poškozené tanky zůstávají na bojišti a až nám ukrajinské traktorové jednotky tyhle tanky přivezou dáme je do kupy a pošleme zpět, jen s hlavní namířenou na Putinovy vrahy.

Ceny u nás rostou díky Putinovy a jeho válce, čím rychleji bude vyhnán z Ukrajiny, tím dříve se vrátíme do normálu.

Ukrajinci částečně zacelí díry v profesích na které se socani vykašlali, hlavně zdravotnictví a řemesla.

Vojenský stratég jste náramný, proč asi země uprostřed Evropy je nejvhodnější pro základnu letadel pro udržení obranného vzdušného deštníku, a ta znalost letecké techniky, kolik asi srovnatelných letounů má Rusko, nedalo to ani na přehlídku, ani jeden přelet.

Nejrychlejší Babišovo zadlužování se přetavilo v nejrychlejší nárůst inflace, Babiš si kupoval voliče, rozházel rezervy a ještě si na to půjčil. Vybrané skupiny dostali peníze nad možnosti hospodářství a nyní za to trpíme všichni. Vnější příčiny inflace jsou do 10% ostatní je Babišova drahota.

Jo a nedivte se, že vás někdo okřikuje, když jste kamarád s marťanem Putinem, který chce zničit tuto planetu. Děkujte všem svatým, že žijete v demokracii a neoponujete vůdcovi v Rusku.

10 1
možnosti
ZZ

Tolik nesmyslů v jednom příspěvku ?

;-D

0 0
možnosti
AL

Za jednu z největších předností tady považuju, že člověk si může přečíst diskusi a zapojit se, aniž by musel ty moudra číst a nechtěně tak zvyšovat čtenost článku;-D;-D;-D

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 1
možnosti
JV

A pane Konráde, ti, co odjeli domů už neberou naši podporu? Nebo si pro ni chodí ve Lvově do bankomatu a čerpají ze svého účtu ČSOB?

2 3
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,12
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik