Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J94a44n 72M10a21l28i43k

14. 5. 2022 21:01

Podle logiky článku nechápu, proč jsme rozbili Rakousko-Uhersko. Vždyť se tam špatně nežilo. Karel Havlíček byl ve vyhnanství v Brixenu, no kdo by to nebral?

1 0
možnosti

Byla to celkem slušně placená rekreace v lázeňském letovisku s plnou penzí a ubytováním zdarma. Přestańte už konečně věřit báchorkám našich "národovců".

;-)

1 2
možnosti

Nejsme příliš kritičtí v hodnocení Volodymyra Zelenského?

Sláva Ukrajině a jejím hrdinům! Díky všem, kteří Ukrajině pomáhají v boji proti zákeřnému nepříteli!

Skutečné vyjednávání Ruska s Ukrajinou o míru je možné po navrácení všech uloupených území!

Odpuštění Ukrajinců Rusům je možné, až ruský prezident v Mariopolu poklekne a požádá Ukrajince o toto odpuštění!

To vše tak brzy nebude, ale couvnout před zákeřným vetřelcem nelze!

:-)

3 1
možnosti

K vyjednávání dojde, až na jednu, nebo druhou stranu dolehnou vojenské, či hospodářské problémy. Dřív to nebude.

;-(

0 1
možnosti
Foto

Dokud se v Donbase a pod. neobjevili dovolenkáři, žádné roztržky mezi etnickými Ukrajinci a Rusy nebyly, nedávno tu byl odkaz na rozhovor ruského herce pro nějakou TV, který to rozebral velmi podrobně.

A ti Rusové, které přišel Putin zachránit z poroby, teď schytávají střelbu od - rusáků. Vsadit něco na etnický původ nemusí vyjít, příslušnost k nějakému kousku země je větší. R^

12 2
možnosti

Putin zcela určitě převzal metody svého velkého učitele Hitlera. Ta podobnost s údajným utlačováním Němců v Sudetech je zřejmá. I když Hitler (na rozdíl od Putina) při záchraně etnických Němců šetřil jejich životy.:-)

12 0
možnosti
Foto

Ve válce v bývalé Jugoslávii padlo víc lidí a nebylo kolem ní ve světě takové dusno jak teď.

4 5
možnosti
Foto

A vyvolal ji tam kdo? Masakr ve Srebrenici - kdože to má na triku? Útočníkem tam byl totiž malý státeček, ovšem velmi zdivočelý. A neměl atomovky. A postupně napadl ostatní malé státečky bývalé federace.

8 0
možnosti

Otázky typu uprchlíci ano, ne, jsou Ukrajinci fašisti - ano, ne - už začínají být pasé. Rusové to totiž za pochodu řeší a připravovali se na to roky. Dnes LN: Filtrační tábory. - Moc se toho u nás o nich nepsalo, článek je podrobný a naplněn informací. Co tam dělají Rusové resp. ruské úřady, ruská tajná služby, policie? Třídí lidi na Rusy, proruské, neutrální a ty druhé-protiruské. Proč? Protože se připravují na dlouhodobou kolonizaci oblastí, kde je dost ruské menšiny. Záměr Ruska je vidět na mapě: obsadit východ a jih Ukrajiny a připojit k Rusku. Evropa může protestovat, a to je asi tak všechno.

2 1
možnosti

Taky by bylo možné poslat na Ukrajinu protiruskou legii, které by velela Černochová. Ale nevím nevím...

2 1
možnosti

Velmi dobrý článek, ačkoli se najdou tací, co jej budou rozmetávat na kusy pod dojmem toho, že musí na benzín platit tolik, kolik se procentuálně k platům platilo v letech 1975-79.

6 0
možnosti
  • Počet článků 8
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 940x
 

Kdo jsem ? Člověk. Někdy rapl a bručoun, ale srdcem demokrat milující svobodu, volnost a spravedlnost. Havlista nesnášející útlak a bezpráví. 

politika, ekonomie, mezinárodní vztahy, regionální rozvoj, společnost, kultura, divadlo a hudba, literatura a jídlo :)

Seznam rubrik