Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

A proto se těšíme a radujme z té změny, co dorazila.

1 0
možnosti
RK

Máte pravdu. Těšíme a radujeme se.;-)

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

4 0
možnosti
JL

Za Babiše se dělo leccos, za Nečase a Klause, Grosse, Zemana a Paroubka taky. Životní úroveň se mi (od 80.let do dnes ) významně neměnila. Pracoval jsem většinou, lehce nadprůměrný plat jsem měl, nic jsem nerestituoval, neukradl, nevytuneloval a mám se pořád víceméně stejně. Jsem v důchodu, platím tržní nájem a na kontě nemám nic. Živil jsem tři děti /od r. 1982 do 2010 zhruba/, dodržoval jsem zákony, netrestán. A teď ve stabilizovaném kapitalismu se těším, zda mi někdo zaplatí krematorium, když nemám na kontě nic. Exmanželka už mi řekla, že ona ne. Tak snad ty dětičky...Nebo stát? Stát by mi mohl být po smrti vděčný, že už mi nemusí platit vysoký důchod (nyní 18 000). Mohl by mi koupit nějaký věnec s nápisem třeba: "Byl to poctivý muž, který nekradl, proto nic nemá, a my jeho pozůstatky rádi zdarma zlikvidujeme, jsme mu vděčni, že už nic nechce. Váš stát"

2 5
možnosti
HH

Otázka, jestli je problém v systému..asi ne, když se máte pořád stejně...ona už jen představa, že se to „něco“ se dá získat jen podvodem či krádeží o lecčems vypovídá...

3 0
možnosti
HH

Tak hlavně před Babišem znělo „ANO bude líp“ a po Babišovi zní „Za Babiše bylo líp...“ Ale jaksi během Babiše se nějak moc neříkalo, že „Teď je líp“...ale koblihám tyhle hesla asi stačí...

5 0
možnosti
JD

J80a32n 82D12o72u15š80e93k

13. 5. 2022 10:07

Na mítinku ODS rvalo voličům do úst levné klobásky a k tomu přidalo balónky. Přesto vám nikdo neříká párečci, mastné huby nebo nafoukliny. Tohle koblihování by už mohlo přestat.

3 0
možnosti
JD

J61a76n 54D27o30u43š77e70k

13. 5. 2022 9:48

Tak jednoduché to nebude, ale pravda je že Babiš se nyní honosí velmi laciným heslem. On vládl za doby hospodářského růstu a zadlužení 500 miliard není ospravedlnitelné. Tato vláda vládne za recese. To není lehký úkol. Mluvíte o neinvesticích do high tech. Tato vláda na tom není o nic lépe a i když chápu, že na to zrovna moc peněz není tak nechápu, proč se tak vehementně uzavírá před přílivem inteligence z Ruska. Včera tady o tom byl článek.

0 0
možnosti
PK

Nepochybně to co jste napsal je minulá realita, zejména četnost úmrtí byla díky neznámému viru vysoká.

Když někdo praví, resp. vylepuje plakáty, že za AB bylo líp, pak je třeba asi dodat, proč tomu tak ve srovnání s minulostí je.

Váš blog je jen logický a jednostranný pohled voliče stávající koalice a myslím si, že ani ti co AB nevolili, včetně mě, z dnešní situací nejsou spokojeni a výčet toho co je proti minulému období horší by nebyl problém sdělit.

4 1
možnosti
ST

"ANO, bude líp" a "Za Babiše bylo líp".

Kdypak asi nastal ten vzácný proklamovaný a predigovaný okamžik?

4 0
možnosti
Foto

Ten okamžik zmizel v černé díře ve vesmíru, která byla právě objevena. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 19,93
  • Průměrná čtenost 498x
Práce: postavená na přemýšlení Rodina: ve stálém pohybu Auto: velké Život: bez pozornosti okolí Krédo: učit se, učit se a to třetí mě baví nejvíc Volný čas: Kdy to je? Oblíbený sport: amatérsky skupinově vykonávané individuální sporty Oblíbená hudba: Bach - Prokofiev

Více o mě zde.

Seznam rubrik