Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Premiér vám připomíná Potěmkina, vy mně Ezopa,kterej se pořád lituje a tak trochu závidí ostatním. Prostě život.

9 0
možnosti
Foto

Neznám premiéra osobně a vy určitě také ne. Vás osobně také neznám a netoužím po tom. A také si o vás myslím, že trpíte křivdou z dětství a teď se snažíte ukázat těm, co vás šikanovali, že jste král, až se z toho prodělají.

10 0
možnosti
PH

Pane Buriane jaká? U mě dobrý. Jen ten konec příspěvku - chyba, nebo něco jako pokus o surrealismus?

2 1
možnosti
MM

Pane autore.

domnívám se, možná mylně, že největší problém je ve Vás.

Slovy Wericha: "Člověk, když je, má býti to co je a nemá být to co není.

Hezký den a spokojení pasažéři. :-)

6 0
možnosti
PH

Já se obávám, že problém je v tom, že mě čtenáři pořád berou jako tramvajáka - ne jako autora, co píše. Jako by si říkali, že není fér, že tramvaják takhle píše, a jelikož mu to jde, tak z něj uděláme jenom! toho tramvajáka, aby si moc nevyskakoval. O tom taky mluvil pan Werich, že když někdo zvedá hlavu, tak ho buď po ní mlátěj nebo mu přerazej nohy.

2 0
možnosti
JK

" Dokonce vidí ve svém zaměstnání konflikty, jejichž základem je právě uprchlická krize – ale jelikož je číslo 95 : 5 ku "pro", nesmí je řešit, a to z toho důvodu, že by mohl být za svou iniciativu perzekvován."

Tak pro doplnění... na nejmenované koleji se přihlásily dvě paní s ukrajinským pasem k ubytování zdarma - pomoc uprchlíkům. Obě zde však žijí už skoro dva roky, normálně pracují a předtím bydlely v podnájmu. Proč nevyužít bydlení zdarma, že ano. Když se na to přišlo, obě letěly na hodinu ven. Pane autore, konflikty se řešit smí, ne že ne, jak tvrdíte vy.

1 0
možnosti
PH

Dotaz: ony bydlely v tramvaji? Já jsem mluvil o tramvaji. Když vytahujete z kontextu, musí to aspoň trochu dávat smysl, pak je to pitomost. Znovu, jinak a líp. Do toho.

2 0
možnosti
JK

Svatá bohorodičko, co je tohle za blábol?

8 4
možnosti
Foto

Já myslím, že takový přístup a názory k okolí, a hlavně k lidem, je následkem toho, že autor vozí lidi skoro denně po Praze tramvají. Není žádným tajemstvím, že většina (čest výjimkám...) řidičů tramvají a autobusů prostě nenávidí lidi. Je fakt, že se občas potkávají s nejhoršími lidskými vlastnostmi, tak asi právě z toho paušalizují a nenávidí každého člověka, který je vlastně potenciální cestující v prostředku, jehož jsou oni ředitelé. V baráku máme také vysloužilého tramvajáka v důchodu, většího knedlíka a zapšklého dědka snad neznám. Asi nemoc z povolání...

1 6
možnosti
PH

Pane Kroupo, odkaz, co posílám, je starý několik let a nepotřeboval jsem ho nikdy nikomu ukazovat. Ale holt, když někdo pomlouvá, blbě, tak se podívejte na tu tramvajáckou zrůdu, co dělá s tím špinavým bezdomovcem.

https://twitter.com/jchodounsky/status/1216633759853948928

2 0
možnosti
ST

Grigorij Alexandrovič Potěmkin, Fiala, nadbytek, dobytek, ryba, pes, kočka, kancelář, tramvaj... To je ale galymatiáš...

8 1
možnosti
Foto

To víte, člověka v kabině tramvaje napadají různá celosvětová řešení, to hnedle jeden zapomene, že není ředitelem Zeměkoule, ale jen tramvaje...:-)

4 5
možnosti