Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ach, ten podmanivý titulek! Choroba, dokonce prapodivná a povinná ještě k tomu. Pracujete stejně jako ruská propaganda. Je známo, že Putinův režim podporoval a asi ještě podporuje kolaborantské síly v Evropě. Vzájemná pomoc. Zadarmo to není. Klesl jste tak hluboko, že nesouhlas s hochštaplery vysvětlujete nenávistí. Chápu, že se nezmůžete na skutečnou argumentaci . Kolaborantské postoje se nedají obhájit nijak moudře. Nikita Michalkov také slouží že všech sil. Samozřejmě nemá fobii z infikovaného ptactva startujícího z ukrajinských runway's nebo holubníků postavených Amíky. Prostě slouží a plácá nesmysly. Možná je mu to i trapné (zdálo se mi). Vám ne (zdá se mi).

Těm méně otrlým populistům trapně bývá, ale vydrží ty trapné chvíle. Ti bez zábran chladně sledují svůj cíl a pohrdají předem těmi, kdo jim naslouchají a uvěří.

9 1
možnosti
MB

Na Rusku je sympatické to, že je stálicí. Za cara byli zaostalí a imperiálně výbojní. Klasické prvky nízký věk dožití, alkoholismus - korupce a šlenderián. Neúcta k lidskému životu. Přišel Lenin, aby Cara svrhl, podařilo se. To bylo v r. 1917. Za pontifikátu nového cara - V. Putina? Báječné výsledky - Rusko je zaostalé a imperiálně výbojné. Klasické prvky nízký věk dožití, alkoholismus - korupce a šlenderián. Neúcta k lidskému životu. Vážně já nechápu, proč VŘSR vlastně dělali? A hlavně- Proč ta Rozvojová země stále obtěžuje ? ... :-)

14 1
možnosti
JL

Jste pouhé matrjošky Vladimíra Putina. Děláte jen to, co se od vás očekává.

7 2
možnosti
RK

Chucpe soudruhu Kobzo:-P.

Pro cenzory, Kobza byl členem KSČ.

9 1
možnosti
PZ

Je to vidět na slovníku, třídní boj. Četl vůbec Marxe tam je té nenávisti až to mrazí

0 0
možnosti
Foto

R55o78m33a60n 24K83o87z36e18l

13. 4. 2022 18:19

Jo, Forum 24, to je tragikomický server, doporučuju všem, kterým je smutno. Noviny založené na nenávisti k Okamurovi, Babišovi a Zemanovi a na pohrdání lidmi - podle těchto novin by lidé neměli volit prezidenta, protože to nezvládají a volí špatně, lidé také nerozumí tomu, že v Bruselu myslí vždy dobře. Aby bylo jasno, jsem zastánce EU, ale bez zbytečných a nesmyslných nápadů, aby úřednice ze které sálá hloupost, nařizovala, které slova mám používat a které ne.

5 9
možnosti
RK

Vždycky, když se potřebuji pozitivně naladit, navštívím stránky SPD. Tam se šíří láska a porozumění ;-D

5 0
možnosti
Foto

Teda kdybyste nám to neozřejmil, tak se tu všichni jen objímáme. Z Vašeho blogu: eurounijní arogance a zaoceánské panovačnosti.

A vo, vo tom to je. A ještě za to může USA, NASA, FBI, EU, GHZ, NATO, JIOP, CIA, Soros, němečtí revanšisté a samozřejmě Kalousek! ;-D

13 0
možnosti
PJ

opět se prokázalo, že SPD je strana dutých hlav. VV jsou stejný podnikatelský projekt jako ANO a SPD. Tomio se poučil ze svého podnikatelského neúspěchu s Úsvitem a jako podmínku vstupu do SPD dal IQ pod 90 a od té doby se mu daří.;-)

17 0
možnosti
TB

Vy se svým ryzím ad hominem a neschopností napsat cokoli k tématu budete vykládat něco o IQ?

0 0
možnosti
JZ

Kdo v Čechách šíří nenávist, je Kobzova SPD.

18 2
možnosti
JS

Občas se zamyslet, to je dřina co?

0 0
možnosti
KT

Já nenávidím Brusel a americké loutky!

Sláva Kobzovi!

17 1
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Seznam rubrik