Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Takhle pane Nozicko, byt u vlady Babis tak uz tu duji polnice mistni elity, jak to ze ten darebak se pakuje na ukor obcanu... Ostatně ty prispevky si muzeme dohledat, ze... Zvlaste o nouzovem stavu bez kontroly...

2 1
možnosti
Foto

Je to o korunu padesát víc, než bylo záhodno. Nic to neřeší, zbytečný výpadek rozpočtu, který se přitom rizmělní do ničeho.

1 1
možnosti
LH

A kdo resi zvýšené prijmy rozpoctu diky cenam? Cela EU se plete? Mame 3 nejvyssi cenu nafty v EU mame i 3 nejvyssi mzdu?

1 0
možnosti
Foto

J48a29n 64Š23i61k

9. 4. 2022 20:16

Samozřejmě, že je to málo. Ale jsme rozmazlený stát, v kterém se peníze na dávky, zdravotnictví a nevím jaké podpory rozhazují z letadla ve velkém. Je potřeba tomu konečně udělat konec a to v zájmu generací, které přijdou po nás. Buďme rádi, že je tu konečně vláda, která má alespoň snahu to rozhazování omezit. A takové ty kecy v klecy, jak snížení státních výdajů omezí investice a podnikání a nevím co, těch už jsme slyšeli milión a výsledek je ten, že roste státní dluh a že by se tady bůhví jak ve velkém investovalo není nikde vidět. Podnikatelé si s cenami poradí i bez vlády, i když hudrají. A pro lidi, na které zdražování opravdu tvrdě dopadne máme lety propracovaný systém sociálních dávek úřadem, který patří k největším v zemi. Hezký den

3 0
možnosti
Foto

Ne není to málo.

Osobně bych to nesnižoval vůbec a spíš sexsoistredil.na snížení schodků.

Cena benzínu a nafty není nijak dramatická. Když porovnáme mzdy a ceny PHam tak je dokonce velmi dobrá, pořád je to lepší než dlouhodobě průměr. Jen si musíme zvyknout, že nelze pořád všem přidávat.

Státní finance nejde řídit systémem "letadla".

PS. Kdybysme měli euro inflace by byla nižší.

4 3
možnosti
TB

Jenže tady nejde jen o cenu benzínu/plynu/elektřiny. Tady jde o to, že se ta vysoká cena promítne do ceny veškerého zboží a služeb a pak máme inflaci přes 12%.....

5 1
možnosti
JD

J51a94n 27D67o98u64š41e50k

9. 4. 2022 19:31

Co mi od mnoha lidé chybí je chápání zdražování v kontextu. Tuhle je to benzín, támhle potraviny, služby a vlastně všechno ostatní.

5 0
možnosti
JD

Ono ministerstvo dopravy už kvůli drahotě zastavuje investice do výstavby!

To už tu bylo za minulé finanční krize. A bylo to špatně!

1 1
možnosti
MV

Jak Josef Nozička nastavil vlade zrcadlo... Vyhazovani penez a populisticke rozdavani skoncilo, zaplat Buh. A tem co remcaj napriklad nad cenou pohonnych hmot asi nedochazi, ze muzou nakupovat, ze kolem nich neletaji srapnely a ze nemusi premyslet o tom, co se deje s jejich rodicema. To jsou podstatny zalezitosti. S Vami kritizovanou slevou 1,50 Kc jdete k sipku.

12 2
možnosti
MB

A vydat z vybrakované Státní kasy - 6.000 Kč důchodcům, 400.000 Kč na MD, dále držet slevy na vlak. Josefe a není to zase trochu moc ? Ten kdo ty nereálné nápady vyhlašuje, nemá nějakou nemoc ... ? :-)

12 0
možnosti
JN

Miroslave, a víte například o tom, že v rámci zemí EU stále máme státní dluh šestý nejnižší (v poměru k HDP)? Takže jinými slovy: když i téměř všichni ti, kteří mají státní kasu "vybrakovanou" více než my, regulující opatření v souvislosti s růstem cen paliv či energií zavádějí, tak proč by tak nemohla činit i Fialova vláda?

1 2
možnosti
Foto

U nás je průměrná cena benzinu od 40 do 43 Kč.. To jde.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 1
možnosti
JD

Velice živě si pamatuji výkřiky minulé opozice o zadlužení našich dětí a vnoučat.

Nová vláda vedená po babišovsku zvoleným Petrem Fialou se rozhodla dluhy splácet hned! Nechce to nechat na naše vnoučata.

Výkřiky o babišově inflaci rázem dostávají jiný rozměr!

Vláda si nechala udělat audit o maržích pumpařů. Výsledek byl ten, že pumpaři mají marže v normě.

Za týden bylo ovšem vše jinak!

A za další týden může jít i to DPH dolů.

Cirkus bude!

Karma.

2 5
možnosti