Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano. Vy, kdybyste jen chtěl, všichni by viděli, jak je Vám ubližováno a jak na Vaší straně je i právo. Udělal jste tu trapné bu bu bu, ukázal ramena. A to už něco znamená.

1 0
možnosti
PJ

Pane Kobzo je velice komické, když politik a člen SPD se rozčiluje nad údajnou cenzurou a brání demokratické myšlení. Zkuste schválně něco vyzkoušet. Udělejte si nějaký profil na facebooku, vejděte na stránky SPD a zkuste napsat kritický příspěvek. Dostanete banána než se otočíte. Akorát tady trolíte a děláte pasti na banány vy " demokrate"

9 0
možnosti
Foto

A zákony tvoří sněmovna a senát?

0 0
možnosti
Foto

Všiml jste si, že o vině rozhoduje soud a ne prokurátor?

1 0
možnosti
Foto

Demokrat Kobza z SPD chce rozhodovat o tom co má dělat prokurátor. No potěš koště.

0 0
možnosti
Foto

Jo a už jste mi zrušili BAN na stránkách SPD?

P.S. BAN jsem dostal za to, že jsem se zeptal proč dáváte BANy za jiné názory.

4 0
možnosti
Foto

Ve vašich článcích taky nelze najít jediný věcný argument.

1 0
možnosti
Foto

No vidíte, tohle jste napsal: konvenuje ideologickému diktátu dnešní vládnoucí vrchnosti a jejich loutkovodičů v Bruselu a Washingtonu

Zdroj: https://jirikobza.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=786021

Vyvracet Vám to faktograficky nemá smysl, to je ve Vašem případě zbytečné. Ale opravdu si teda myslíte, že ta označení, která jste napsal, nejsou pravdivá?

7 1
možnosti
JK

Zlobíte se na ty, kteří o vás údajně šíří lži a pomluvy, a přitom sám napíšete: "...zda konvenuje ideologickému diktátu dnešní vládnoucí vrchnosti a jejich loutkovodičů v Bruselu a Washingtonu. Což je přesně to, co pan prokurátor nikdy nepřizná. Mohlo by se mu stát, že přestane být prokurátorem, a to za nějakou tu pravdu přece nestojí!"

Ideologický diktát? Vládnoucí vrchnost a loutkovodiči v Bruselu a Washingtonu? Prokurátor? To všechno se dá kvalifikovat jako lži a pomluvy. Vy máte tak co vykládat o lžích a pomluvách.

12 2
možnosti
ST

"loutkovodiči v Bruselu a Washingtonu"...

Jako kdyby na nás promluvilo Rudé právo v sedmdesátých letech.

To je přesná ideologie s. Kobzy a potažmo i SPD.

8 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Seznam rubrik