Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Jan Hus nebyl hlasatelem pravdy, ale toho, co on považoval za pravdu. A to je velký rozdíl.

7 3
možnosti
Foto

Což platí pro všechny hlasatele pravdy v historii, současnosti i buducnosti této planety, bez výjimky. ;)

7 0
možnosti
Foto

Nádherný článek. Naprosto neutrální. Mírotvorný. Samozřejmě karma a šířím mezi přátele. Toto je přímo můj názor, co jste napsal s jednou věcí. Sebevražda je za všech okolností ten největší hřích. Sebevražda, pokud není nutná z důvodů ohrožení ostatních osob a mučený člověk si není jist, že by se tak nestalo ( za nacistů), tak nebere ohledy na strádání svých rodinných příslušníků, kterým politicky motivovaná sebevražda v období politického útlaku ztíží život.

8 11
možnosti
OU
PJ

Pane Bajnar mohl by jste mi prosím vysvětlit , co jste vlastně napsal? Ten váš blog mi připadá jak ten dort od pejska a kočičky. Nejhorší na tom je, že to zřejmě myslíte vážně a plníte některým roli užitečného idiota.

10 8
možnosti
PB

Co jsem napsal? No přece to, co je v textu.

6 0
možnosti
ST

"... a Rusko zahnané do kouta se nestane "nástrojem božího trestu na hříšné lidstvo."

Šíříte a vytváříte dezinformace.

https://bajnar.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A220327_785487_blogidnes&vlakno=112669941

6 0
možnosti
OU
OU
Foto

Krásné, pane Petře. Myslím, že všechno, co se děje v široké společnosti, lze porovnat s tím, co se děje mezi jednotlivci. Já to tak dělám, pomáhá mi to mnohé pochopit. Nacionalismus nevede k dobru, jako nevede k dobru přebujelé ego jednotlivce. Je dobré u válek mezi zeměmi a národy zamýšlet se, co k nim vedlo, jako je dobré u hádek mezi dvěma blízkými lidmi přemýšlet, jestli i já jsem se nezachovala špatně a nezadala jsem příčinu k bouři. Někdy je velice žádoucí potlačit ego a ustoupit. Uznat svoji chybu, tu se snažit napravit, nikoliv jen poukazovat na chyby druhého.

9 4
možnosti
PB

Děkuji za podporu.

1 0
možnosti
ZD

Perfektní text - velký hlubokosklon. Ten kdo zavádí cenzuru si proti sobě buduje odpor. Ponecháním případných lží viditelnými a jejich klidné vysvětlení je jediným zdrojem jak své příznivce/posluchače poučit a vzdělat. Cenzura se nedá zastavit - buď je nebo není. Po spuštění se podepíše jak na skutečných lžích tak na nepohodlné pravdě a to je opět to budování si odporu. Komunisté také na to dojezdili. Vystoupil generální tajemník a lidé dopředu mávali rukama, mohl pindat co chtěl. Současný premiér je v podobné situaci. Politolog=mluvící hlava, bytostně celý život neodpovědná za svá prohlášení tuto zemi ke svobodě nevede. Vrací nás tam odkud vyšly jeho kořeny - socialistické školství a výchova.

6 7
možnosti
JK

Reflex je okrajový plátek stárnoucích bílých heterosexuálních mimoňů.

0 6
možnosti
OU
MK

A konečně byl to i případ atentátníků na Heidricha, kteří jistě při výsadku do protektorátu tušili

Zdroj: https://bajnar.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=786000

Jestli máte na mysli Reinharda, tak to byl Heydrich.

7 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,69
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.