Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

Já se hlásím mezi konzervy. Puntíčkářství mě minulo. Díky, Šárko, za pěkné počtení:-)R^

1 0
možnosti
Foto

To přijde s věkem:-)))

0 0
možnosti
Foto

Taky u některých věcí nemám rád změny ;-D a já myslel, že je to pro , že jsem tupej muskej ;-D

4 0
možnosti
Foto

Ne, jsi normální:-)) Asi jako já;-D

0 0
možnosti
JS

Nejsi, mám to stejně :-D Když se mění windows, to se můžu vzteknout, samozřejmě po pár dnech už to ani nevnímám, ale proč to dělají :-D A o změnách v obchodech mi ani nemluv ;-O

5 0
možnosti
Foto

Hurá, další postižená.;-D

0 0
možnosti
IL

Ani já nemám ráda změny, skoro dva měsíce mám nový telefon a po značce Samsung jsme si s manželem koupili iPhone 11. Jeli jsme si pro něj do prodejny Apple, protože v TMobilu iPhone 11 neměli. Prý nám 11 stačí usoudil můj syn a na jeho rady to byl iPhone. Vybrali jsme si i barvu. "Jako děti, jako děti," říkal nám syn, který nechápal proč manžel nemá černý a já bílý. Nemáme. Když nás nahnal do iPhonu, tak at se nam líbí, ne? Manžel má hráškově zelený a já mám fialkový. Kupte si také barvu, která vám udělá radost, až ho budete používat, protože zvyknout si na nový telefon je docela těžké. Na iPhony jsou i hezké obaly, zadek obalu je průhledný, takže vidíte barvu svého telefonu, obrazovka se vám nerozbije, i když telefon upadne, protože má průhledný kryt, který obrazovku chrání. Prostě kopu: za iPhone.

1 0
možnosti
Foto

IPhonu je pro mě škoda:-)

Díky za čtení, Ivanko.

0 0
možnosti
Foto

R^ za Šárčin nářek na těžký život puntičkáře ;-)

3 0
možnosti
Foto

Ty taky?;-D

Přidám ještě jednu čerstvou zkušenost. Minulý týden jsem na Mcdrive chtěla dva tousty a ledovou kávu. Když řekli:"Omlouváme se, ledovou kávu teď nemáme!" řekla jsem:" Tak nic nechci, nashle!"

No úplně vytočená a navíc ještě hladová.;-D

1 0
možnosti
Foto

Tak mám to mám jinak. Miluji změny a beru je jako výzvy:-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za uklidnění:-))

0 0
možnosti
MK

No, tak buď vůbec ráda, že sis tu novou verzi Smartbankingu vůbec mohla stáhnout a tvůj starý telefon ji podporuje. Já před 3 lety musela koupit telefon nový, protože po aktualizaci bankovní aplikace ze strany banky můj telefon s Androidem jen 4 nefungoval. Aplikace podporovala verzi 6 a vyšší. A to jsem měla telefon jen 3 roky.

1 0
možnosti
JD

J67a54n 68D51o77u61š87e69k

6. 4. 2022 11:28

To je ale, milá paní, telefon pravěký. Já to musím vědět, jako mileniál mám cokoliv nad 40 let tuhé jak včerejší řízek. Gen Z mají tu hranici na 30-ti letech.

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 23,40
  • Průměrná čtenost 5371x
Zasloužilá matka osmi dětí (tří vlastních a pěti vyvdaných). Průvodčí v tyrkysových "vobludách." Autorka knihy Cesta do blikajícího pekla. Druhá kniha-Tajemství domu v L. vyjde již brzy.

Seznam rubrik