Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 1
možnosti
RE

Dříve jsem "ze srandy" vznášel myšlenku, že případné referendum o znovupřipojení Zakarpatské Rusi k ČR by dopadlo jednoznačně, ale pomyslel jsem "co by na to asi řekla Moskva" Odpověď přišla velice tristně.:-)[>-][UA]

2 0
možnosti
JD

J27a84n 60D67o63u34š98e71k

6. 4. 2022 21:37

S kamarádem se docela bavíme. Od sloganu já bych ty rafinérky zakázal po ruční obdělávání pole přes zákaz příliš pokrokového pluhu konče nutným rytím země držkou.

0 0
možnosti
JD

J12a24n 75D21o84u41š72e95k

6. 4. 2022 21:38

Ups, vedle pardon.

0 0
možnosti
VH

Na YouTube je skvělý film Volyň...jen pro silné povahy!!! Tam to je...

2 0
možnosti
PJ

ach pane Bajnar vy jste opravdu neštěstí, na jednu stranu si hrajete na věřící osobu a pak napíšete takový blábol? Hladomor vznikl jen jednou věcí a to, že Stalin vzal Ukrajině obilí a odvezl ho jinam . Píšete o získávání informací z různých zdrojů a píšete jen to co se vám hodí, víceméně jen komunistickou verzi dějin. Doufám, že vám to ta karma vrátí.

15 0
možnosti
SL

V roce 1947 byly velké vedra a obrovské sucho mělo za následek neúrodu obilí (informace od rodičů) - jsme dostali jako pomoc od soudruha Stalina obrovské množství obilí. Jen se k nám nedostala informace, že obilí bylo z Ukrajiny a i díky tomu tam měli hladomor (obilí jim odebrali a odvezli i do jiných svazových republik). Prostě je takto cíleně bolševici hubili ... ;-(

1 1
možnosti
JK

Čím je zajímavé, kromě toho, že není jak ověřit, že jde o Buč ? V Buči byly nalezeny mrtvoly pohřbené bez pytlů.

2 2
možnosti
HH

Rusko tedy vzniklo kde? Proč byl název nebo co to vlastně bylo "Kyjevská Rus"? Nebyla to vlastně "Kyjevská Ukrajina? Výklad je nejasný ale zřejmě základem Ruska byla ona "Kyjevská Rus". Tak to vidím já. Kamenujte.

0 4
možnosti
Foto

Háček je trochu v tom, že při tomto způsobu uvažování nemá Slovensko právo na existenci také, Estonsko a Lotyšsko v podstatě také, tam by byla jen Litva a Rusko. Kaliningrad by měl být německý anebo třeba český. Takhle to přeci nejde.

4 0
možnosti
JD

J25a59n 54D78o42u28š95e60k

6. 4. 2022 20:57

Chvilku mi trvalo než jsem to přelouskal. Technické dokumentace jsou jednodušší. :) Ale díky za výcuc, zase jsem o něco znalejší.

"A tak je důležité shánět informace z různých zdrojů, aby jsme nepodléhali propagandě jedné, či druhé strany. Pravda obvykle není černobílá. Má různé odstíny šedi."

Ale no no no... Víte, že jste právě na sebe namaloval terč by jeden dezinformátore? :-P

1 2
možnosti
JK

Nevím jaký terč myslíte, ale to co citujete je kardinální pitomost.

1 0
možnosti
JD

je to tak .. ukrajina je glorifikovaná a rusko je tfujfuj ... ovšem je to cca 7 let od minských dohod a výsledek žádný. Kde je kritika garantů ?? V událostech ze zahraničí je článek o jednom ruském vojákovi s nášivkou 3. obrněné divize SS. Strašný problém :-P ovšem, že pluk AZOV hrdě mašíruje pod symboly nacismu už léta je asi v pořádku. Tohle adorování svinstva, které se zrovna hodí a potlačování toho samého když se zase hodí :-/mi připadá poněkud zvláštní .. ovšem chápu, že je to plně v souladu s progresivní demokracií

6 1
možnosti
Foto

Háček je trochu v tom, že největší neonacistickou scénu v Evropě mají Rusové. To je fakt, Co se týče těch garantů, zde by kritika byla asi oprávněná do určité doby, chcete, aby tam VB a USA vlítli? Nehledě na to, že jedním z garantů bylo Rusko.

2 1
možnosti
MV

Děkuji , velmi dobré ,kritikům doporučuji shlédnout v ČTV dokument -Krvavé dědictví - o Versaillské smlouvě a jejich následků kde už tehdy nás anglosasové hodili Rusku na pospas stejně jako v Jaltě.

zítra ve 13.30-Prima zoom

2 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,69
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.