Foto

J30o74s16e70f 30B22á44r42t96a

23. 9. 2022 12:16

Blogy nějak netáhnou a čí je to vina? Prošel jsem si poslední blogy a čtenost ubohá, kdo za to může? Ale proč to píšu. Blog o ničem s názvem Návod na pravou lásku: sex do měsíce a každý svůj krok vykecat médiím.. má zrovna teď 6177 shlédnutí. Když se daří, tak se daří. Když je neúspěšné sportovní družstvo, obvykle se vymění trenér.

Foto

J31o43s72e67f 66B70á46r35t17a

21. 7. 2022 10:09

Prof. Keller odpovídá na otázku: Došlo během uplynulých měsíců k zásadním změnám, které už nikdo nebude schopen ovlivnit?

Vláda se neprojevila nijak. Tedy kromě toho, že vyzvala občany, aby se navzájem udávali, a pohrozila tresty za šíření všeho, co si nemyslí zrovna ona. To všechno se dá naštěstí napravit. K nevratným změnám může dojít v případě, že se premiér Fiala zhroutí pod tlakem Guy Verhofstadta, německého kancléře Scholze a jim podobných a stane se loutkou při odstraňování práva veta členských států v Evropské radě. V tom případě už vlastně ani žádné další volby pořádat nemusíme, protože se o nás bude s definitivní platností už úplně ve všem rozhodovat jinde. Máme k tomu dobře nakročeno.

PS

Celý rozhovor s panem profesorem je velmi zajímavý, publikovan ale na PL, což mistni rychla zlutomodra letka ovšem neuzná .....

Foto

J21o21s13e18f 46B21á15r76t21a

19. 7. 2022 10:50

Na PL: „Křivě mě obvinili, přisvojili si pravomoci soudu, odsoudili i vydali rozsudek. Zablokovali mě a v podstatě mi zakázali podnikatelskou činnost,“ říká bývalý zpravodajec Jiří Wagner a podal trestní oznámení.

Jeho trestní oznámení teď míří jak na premiéra Petra Fialu (ODS) a další členy vlády včetně ministra vnitra Víta Rakušana (STAN) a ministryně obrany Jany Černochové (ODS), ale také na ředitele Vojenského zpravodajství Jana Berouna, provozovatele české domény společnost CZ.NIC, ale také společnost poskytující hosting Webglobe, která mu oznámila týden po blokaci, že jeho stránky budou smazány, Asociace provozovatelů mobilních sítí, server SeznamZpravy.cz nebo Bohumila Kartouse, mluvčího Českých elfů. Trestní oznámení zahrnuje i další politiky za výroky o tom, že Jiří Wagner šíří ruskou propagandu nebo je placen z Ruska a podobně. To se týká například ministryně Heleny Langšádlové (TOP 09), která se musela za podobný výrok nedávno omluvit, nebo poslance ODS Pavla Žáčka (ODS).

Foto

Včera jsem pod jiný blog dával odkaz na záznam protivládní demonstrace v Praze:

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=X395Cknd1Rs&t=594s

Nesledují zprávy, tak nevím, zda něco z toho uvedla ČT, tak jako v případě Milionu chvilek?

Foto

Z diskuze na PL: V západním tisku - USA, GB, ale i EU už začíná diskuze, že sankce na Rusko poškozují více západ než Rusko. Z tohoto pohledu je situace v EU nesrovnatelně horší než v USA, kde nějaké suroviny přece jen mají. EU vede sebezničující politiku, která vyvolává vysokou inflaci. Řada států si levné ruské suroviny dohodla na základě dlouhodobých kontraktů. Rusko během relativně krátké doby je schopné přesměrovat dodávky surovin do rostoucích ekonomik JV Asie, ale EU nemá kde brát. Fialova vláda se nestará a Pekarovou zajímá to, že by si spustila vlastní talk show.

Foto

I. Pávek na NP:

Nedávno jsem se díval na výhon růže jak je stonek obalený stovkami mšic, které sají jeho mízu. Lístečky zkroucené, zažloutlé, pupeny květů malinké. Zato stonek obalený mšicemi vypadal z dálky tlustý a zdravý. Po odstranění mšic se růže záhy vzpamatovala a teď krásně kvete. A tak i ta naše republika je obalena parazity. Ty je třeba odstranit a zase pokvete. Jen je k tomu třeba zvolit správný postřik a dobrého zahradníka. Což tato vláda není. Jsou to spíše ty mšice jak se teď provalilo.

Foto

J14o79s45e89f 33B59á10r31t70a

28. 6. 2022 10:01

Masakr v obchodním centru na Ukrajině: Velká vojenská fabrika je hned vedle toho nákupního střediska - Odděluje je jen železniční vlečka., Lze si to snadno najít na Google mapách. Velká výrobní hale je jen 80 metrů od budovy obchoďáku. Obdobně to bylo v Kyjevě, fabrika na výrobu raket pár metrů od zasažené budovy. A ti ruští hlupáci místo těch vojenských fabrik útočí na civilní objekty.

Obchodní centrum, je od března uzavřené a je v něm sklad opravované techniky pro sousední podnik Dormaš. Tedy opět akce pod falešnou vlajkou. Žádný tisíc nakupujících tam nebyl.

Parkoviště před nákupním centrem vypadá tak, že snad i ti mrtví odjeli do márnice svým autem.

JH

Stoprocentně nevěřím vůbec nikomu na světě, tedy ani panu Bártovi, natož pak českým médiím.

Ale také mám z těch publikovaných zpráv pocit, že Rusové nevyhrávají, neboť své útoky soustřeďují především na jesle, mateřské školky, nemocnice a obchodní centra...:-)

Foto

J. Krásenský na NP: "Dozimetr" je neklamným znamením nové doby, doby pobabišovské. Hnutí ANO vzniklo jako hnutí protikorupční a s tím programem vyhrálo předminulé volby. Loni, za potlesku médií, prohrálo. Návrat starých časů.

Foto

J75o63s38e31f 94B60á61r82t25a

20. 6. 2022 10:10

Pořád se něco děje. Francouzské parlamentní volby vyhrál blok prezidenta Macrona. Získal však jen 245 křesel, takže nedosáhl na absolutní většinu, k níž je třeba 289 křesel. Strana Le Penové získala 89 poslanců, což je nejvíce v její historii.

To ještě uvidíte jak dopadne u nás slepenec. Fiala ten se bude divit a jakou rychlosti bude vysílat signály o pomoc.

JH

Alespoň tedy, co se vysílání signálů týká, tak Fiala je zdaleka nejlepší český premiér....

Foto

O.Klíma: To je dobře že už Babiš není ve vládě, skončila jeho drahota a budeme se mít lepe a politika bude transparentní a křišťálová.

  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články