Foto

Dva premiéři dnes u Moravce, koho to zajímá?

Foto

J. Nevrkla na NP: Západ není normálně fungující svět. Sankcionuje nákup ropy a plynu a pak se diví, že jsou nedostatkové a drahé. Nemá peníze a zakazuje Rusku platit dluhy, aby zbankrotovalo. Západní měny jsou stále méně podloženy něčím reálným, zakazuje se nakupovat ruské zlato. Představitelé G7 se sejdou na zámku, v okruhu čtyřiceti kilometrů se nesmějí vyskytovat normální obyvatele. Jsou to jen sluhové globálních korporatistů, které život obyvatel nezajímá, mají jen své globalistické zájmy a sny. Ty sny se neutralizují, svět půjde jinou cestou. K naší vládě se v tom všem ani nemá cenu vyjadřovat, je bezcenná.

Foto

J80o92s52e14f 73B75á69r87t33a

27. 5. 2022 19:46

Ekonom Ševčík o superdebatě na CNN Prima: Už jsem seděl v sále a vysílání mělo začít zhruba za 3 až 4 minuty. V té chvíli přišel za panem Petříčkem, panem Šlachtou a za mnou pracovník televize, jestli s ním můžeme odejít mimo studio. Myslel jsem si, že si jdeme pro port, resp. mikrofon. Odvedli nás do vedlejší místnosti, kde jsem zahlédl hlavní diskutující toho večera, paní Alenu Schillerovou, pana Radima Fialu, pana Mariana Jurečku a pana Martina Kupku. Tito odkráčeli do sálu, ze kterého se měl pořad vysílat.

Nás odvedli do separátní místnosti a bylo nám sděleno, že pan Jurečka a pan Kupka nesouhlasí s tím, abychom jim položili dotazy. Pokud jim, panu Jurečkovi a panu Kupkovi, nebude vyhověno, tak že odejdou ze studia. Tento požadavek nevznesla ani paní Schillerová ani pan Fiala. Všechny nás to v ten okamžik překvapilo, a mě navíc i pobavilo. Tak oni se už opravdu bojí i otázek.

Foto

Tak "elitní" blogeři řeší skartovanou zprávu na hradě. Pan Němec má vlastní vysvětlení: V říjnu a prosinci 2014 došlo v soukromém (!) skladu zbraní a munice ke špatně zorganizovaným a zpackaným dvojím (!) odpálením vojenského materiálu za účelem zamlžení podivných čachrů s ním. Naše detektivní kancelář Koudelka a spol. 6 let marně pátrala po vinících. Pak se v roce 2021 blížilo vypsání tendru na rozšíření EDU a zpoza oceánu přišel pokyn, že Rusko do něj nebrat. Detektivové se znovu zaktivizovali a objevili jasné důkazy, prezentované pak asi padesátkrát v médiích: Fotografii dvou špionů někde na chodníku a videozáběry vznášejícího se dýmu nad hlubokými lesy. Z této sekyrky uvařili polévku jako v té pohádce, kterou naservírovali i prezidentské kanceláři. Neurčité fotky a video byly jako důkazy k nějakému mezinárodnímu soudu málo, tak co s tím, když už tedy byli dva konkurenti z tendru vykopnuti?

Foto

J46o70s16e45f 30B35á67r46t37a

25. 5. 2022 12:05

K volbě prezidenta na Neviditelném psu: Pavel Fischer patří do skupiny senátorů spolu s Hilšerem a spol., kteří tvoří v Senátu tvrdé bruselsko-eurohujerské jádro. Tato skupina faktických nepřátel ČR se skládá z nejvíce nepřijatelných prezidentských kandidátů. Fischer občas oslní svým rádoby moudrým výrokem z pokladnice bruselských ideologických floskulí a často se prezentuje dílem jako mimoň a dílem jako lokajský provokatér ve službách bruselské propagandistické centrály. Dovoluji si připomenout, že občané budou volit nástupce Zemana, tedy prezidenta ČR, který by měl hájit a prosazovat zájmy svých voličů a zájmy republiky, tedy by neměl po svém zvolení provést otočku o 180 stupňů a oddaně sloužit Bruselu, jako by vykonával funkci místodržícího ve službách samozvaných bruselských vládců. Fischer je naprosto nepřijatelný kandidát na prezidenta ČR.

MM

Dnes jsem zavítal na tento blog, který, jak s potěšením zjišťuji funguje. Bohužel bez vůdčí osobností zadavající témata k diskusi. Podpořte, prosím, moji žádosst adresovanou panu Havránkovi, aby alespoň jednou týdně okomentoval ze svého pohledu události předchozích sedmi dnů.

Děkuji, Malovec

LS

Bárto, jakou spojitost mají vaše bláboly s tímto blogem? Jinde se maže za příspěvky, které s blogem nesouvisí.

Vy byste měl mít zákaz diskuze podle zdejších pravidel na věky věků.

Foto

Pane Havránku, všechno nejlepší a pevné zdraví Vám přeji do celého nového roku!

Foto

J47o38s57e90f 68B22á91r27t62a

12. 11. 2022 13:20

Pekarová je dnes rok v čele sněmovny, Sice dokázala velký kulový,

ale své místo v paměti národa má navždycky. :-(

  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články