Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já su taký šťastný, že nežiju v Maďarsku. Já i tu Pekarovou kterou nemusím skousnu.:-)

3 2
možnosti
MM

Ja su taky šťastný, že nežiju v Maďarsku a Pekarovou Adamovou mám docela rád. :-)

3 2
možnosti
JL

Autor je naivka. Nebo jak bych to řekl? Nevím. Prostě to, že se ruská vojska stahují od Kyjeva znamená co? NIC, jsou přece na východě i na jihu. To, že Kreml mluví o tom, že má zájem o mírová jednání, co to znamená? NIC. Rusové přece taktizují jako vždy- neustupoval náhodou Kutuzov před Bonapartem až za Moskvu? A přece zvítězil, protože Francouzi neměli spoďáry, i Stalin ustupoval a ustupoval, ústup v Rusku nic neznamená.-. Putin je neprůhledný. Putin je džudista a čeká, kdy a kde soupeři podrazit nohy a fláknout s ním o zem, pak ho přiškrtit a donutit k tomu, co chce. Chápu, mladej kluk Rusy nezná. I když na fotce už moc mladě nevypadá. Tak nějaké zatemnění poznání? Od Putina nás může zachránit opravdu jen ta jeho rakovina.-

3 1
možnosti
AM

A57d22a40m 64M30a18l26ý

4. 4. 2022 11:09

Mají se Maďaři radovat?

Chtějí pryč z EU?

Asi se mají špatně.

Každý si může porovnat prosperitu a životní úroveň obyvatel Evropy. Platí, že čím blíže jsou Bruselu, tím se mají lépe. :-)

3 2
možnosti
Foto

A my vymýšlíme kurzy češtiny pro ukrajinské uprchlíky, my budeme umisťovat děti Ukrajinců do našich škol, v červnu bude probíhat přijetí ukrajinských prvňáčků do našich prvních tříd. A co vám na tom vadí ??? Zůstanou tu do doby než bude na Ukrajině mír a budou se moc vrátit a hlavně kam. Pokud tu někteří bude to jenom dobře. Za 15 let půjdou do důchodu husákovi děti a kdo bude na jejich důchody dělat. Nás ubývá.

9 0
možnosti
Foto

;-Ohusákovi děti???? Buďte dětem příkladem. Představte si, že to některé mohou po vás tady číst, utkví jim to v paměti a potom udělají v diktátu nebo slohu chybu podobnou.

2 0
možnosti
Foto

Asi si po půl roce pustím zprávy na ČT, ať vidím ty zkřivené pysky redaktorů hlásící Orbánovo vítězství. To je skutečný politik evropského formátu.

9 7
možnosti
AM

A24d77a71m 86M95a13l82ý

4. 4. 2022 11:04

Samozřejmě až po Putinovi. Jste zapoměl dodat.

6 1
možnosti
Foto

Vám je líto, že nevyhrál volby, komunista, agent StB oligarcha, který rozkrádal tento stát a tento stát zadlužil tak, že se tomu nikomu od roku 1993 nepodařilo. Já říkám, že je to dobře. Jenom nechápu ty, co jej volí a stále obhajují. Ptám se jaká je jejich inteligence. Asi malá.

7 5
možnosti
Foto

Počkejte si na Fialovy výsledky a pak jsem na vás zvědav. Babiš měl 6 let svého působení ve vládě skvělé výsledky Pak přišel covid a šlo to s kopce.

4 1
možnosti
LH

jo proti všem.... a vyhrál.... gratulaceR^

6 1
možnosti
AM

A84d66a56m 57M85a50l65ý

4. 4. 2022 10:53

Holt někomu to vystřízlivění bude trvat déle ...

Když to tak ty Maďaři chtějí, tak to mají.

Osobně si myslím, že dělají chybu. Ale je to jejich boj.

1 3
možnosti
MS

Tyhle frustrace, že u nich vyhrál Orbán, zatímco u nás Fiala jsou pro mě rajská hudba.

5 2
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik