Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak to si Maďaři dovolili dost, teď už jen zbývá vyloučit je z EU:-)

12 0
možnosti
PB

Pěkné leporelo hlouposti, vlastní imaginární reality a totální neznalosti čehokoliv.

Koalice už do parlamentu kandidovali a mnohdy byly i součástí vlády. Připomeňme jen KDU-ČSL, nebo US-DEU. Ve volebním zákoně máme toto ustanoveno od roku 1995, tedy zhruba už od plyšáku.

Tvrdit, že když se napadená strana nebude mít čím bránit, tak že agresor tím spíš přistoupí na mírová jednání je už hodno vlastní diagnózy.

A k tomu hrdinnému boji proti EU jen toto:

Všechny, kteří v tom mají tak "jasno" bych chtěl upozornit, že PRO rezoluci proti Maďarsku za jejich zákon proti pedofilii a šíření homosexuality hlasovali poslanci ANO, Piráti, STAN a ČSSD.

PROTI této rezoluci potom poslanci ODS, TOP09 a KDU-ČSL.

Sám si tedy ujasněte, jaké zástupce v EU jste si zvolil vy sám.

15 1
možnosti
HH

Výživná diskuze. Jsem nevěděl, kolik je tu znalců Maďarských poměrů v politice, jejich historie, zvláště v devadesátých letech až do roku 2010.

2 1
možnosti
Foto

Co to píšete za nesmysly o znásilnění ústavy v posledních volbách u nás. Než začnete něco psát, napřed si ústavu přečtěte. Dočetl byste se tam, že kandidovat mohou i koalice stran a za jakých podmínek.

Jinak dost dobře nerozumím tomu, proč bychom se měli radovat z opětovného vítězství Viktora Orbána v maďarských volbách.

8 2
možnosti
AL

Jedním z dalších kroků Orbána bude iniciování referenda o Hungexitu. Po úspěšném opuštění EU (Evropská unie) bude Maďarsku obratem nabídnuto exkluzivní členství v EAU (Euroasijská unie). Členy budou Rusko, Čína, Turkmenistán, Kazachstán a Maďarsko. Maďaři budou dodávat výborné a proslavené maďarské husy.

4 1
možnosti
JK

Velký souhlas s Vaším blogem R^

5 1
možnosti
HH

To jsem zvědav, jak ukecá tu provařenou jadernou elektrárnu a miliardy utopené v ní...Chudák Soros, Kalousek a Brusel...

7 0
možnosti
JD

Maďarská jaderná elektrárna Paks 2 se ještě nestaví. Probíhají přípravné práce.;-);-);-)

0 0
možnosti
LS

To je radosti nad jedním poskokem válečného zločince.

6 11
možnosti
JK

Vidíme radost nad tím, že se sousední (téměř) národ propadá do totality a kultu jednoho vůdce. Zároveň smutek nad tím, že se to stejné nepovedlo u nás.

Máme tendenci podceňovat podobné názory, protože nám není jasné, proč by se někdo vzdal dobrovolně svobody. Jenže tady nejde o názor, jde o jednotlivého konkrétního člověka s velkým traumatem, kterého se nedokáže zbavit, myslí si, že sám to nedokáže a hledá vůdce. Čím větší vůdce, tím lépe se zapomíná na své utrpení a naopak se dostává zadostiučinění i radosti nad utrpením jiných, zejména když k tomu dotyčný přispěl. Čímkoliv, třeba jen krátkým článkem v čteném médiu.

Maďaři se nedokázali zachránit jako my, nyní, ale nic ztraceno není, svoboda už má v Maďarsku založeno a nakonec se prosadí. Vůdci se svobody bojí přitvrzují represe i když vědí, že čím více přitvrdí, tím hůř nakonec dopadnou.

7 4
možnosti
Foto

Nejen podlézavost Rusku, ale i podoba k němu, z které přímo mrazí, je v Maďarsku. Aby jelo 200 mezinárodních pozorovatelů na volby v zemi EU, to tu už dlouho nebylo a o něčem to vypovídá. Potlačení opozičních médií. Zatím je to jen ruská soft verze, ale to se může lehce zvrtnout. A jakoby zapomněli na rok 1956.

5 9
možnosti
Foto

Cenzura u nás je O.K.

9 6
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik