Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hrob Václava Havla vykrádá kde kdo. Někdy i ti, kdo mluví o tom, že se jím ten či onen zdobí, aby okrášlil se cizím peřím. Občas někomu málem věřím, že nepřichází na trh s lupem.

7 0
možnosti
MS

Jenom dotaz: Jak dopadla žaloba předsedy hnutí SPD Tomia Okamury na protivlastenecký server Aeronet ohledně údajné pomluvy, že SPD hlasovala pro vznik sněmovní komise pro hybridní hrozby? Cituji:" Vidíme, že činnost Aeronetu slouží nadnárodním globalistickým elitám. Jedná se o typickou operaci pod falešnou vlajkou, kdy Aeronet předstírá, že je vlastenecký, a tím si získává důvěru vlastenců, a pak útočí na nejsilnější vlastenecké hnutí, kterým je SPD. Tomio Okamura"

Pravda, nebo dezinformace?

A jak vůbec dopadla Okamurova žaloba na Ornellu Štikovou?

Na Pitomia se ani ptát nemusím, to si Okamura v rámci cenzury a potlačení svobody projevu již vybrečel u soudu, že se ten výraz nesmí používat.

Vás se na tohle všechno ptám z toho důvodu, jestli jste ve vedení SPD již udělali personální změny, protože takový předseda rozhodně nemůže vést stranu, která chce dodržovat odkaz Václava Havla.

15 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Seznam rubrik