Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Ach jo. A přitom stačilo tak málo. Proti Zemanovi postavit kandidáta, který by ho porazil. Já teda nemám tušení, kdo tohle zvolil, ale já ne.

Pravdou však je, že jsem se druhého kola neúčastnil. Volba Drahoš či Zeman pro mě byla tak moc nepřijatelná, že jsem k volbám nešel.

A ve světle posledních událostí, nešel bych opět. Jestli chci mít po volbě prezidenta čisté svědomí, pak prostě nehodlám volit dle toho, kdo je menší blb.

5 0
možnosti
JP

protest je oprávněný, ale Vám neřekli, že zeman sídlí na “LDN” v Lánech?

2 3
možnosti
MB

Mocnář odpovídá mém,u bonmotu - "Pravda umřeme všichni. Je pouze na nás samotných, jak se při tom ještě znemožníme". Miloše těžko někam zařadit, jde doslova o úkaz. Svým sympatizantům, dělá docela těžkou hlavu. Třeba se dočkáme nějakého díla mistra. "Jak jsem se přemísťoval - Od nadaného studenta. Ze hřbitovní lavičky do akvária. Nebo - Jak jsem vás doblbnul svou účastí v politice". Těžko říci, tak z hlavy ... :-)

4 2
možnosti
Foto

Nebojte se, pane Bučku, dočkáte se. Doufám, že na příští prezdentskou židli dosedne génius. (už se těším).;-)[>-]

5 8
možnosti

Pořád lepší Zeman než kdyby tam byl Drahoš!

8 8
možnosti
JF

Á, pan skalní ... smrdí nesmrdí, no, každému co jeho jest... ;-)

8 4
možnosti
JL

funny...ale dědka odtud nedostanete, má rád prachy a hezké bydlení.

0 1
možnosti
Foto

I za mě karma.

3 0
možnosti
JF

Paní Hano Rebeko Šianderová, dobrý den i večer, tímto Vám děkuji, že jste tam šla i za mne, geronta 70+ z Milovic, ale musím Vás se vší zdvořilostí upozornit, že na Hradě českých králů, sídle to československl .. českých presidentů, platí k zásadě T.G.M "nebát se a nekrást" nepochybně další varianta jeho proslulých bonmotů "nebát se krást!" A tak to, žel, nepochybně vydrží do doby, kdy tam bude mít nový prezident sakra makačku ten ten Augiášozemanův chlív vyplavit a vyvětrat! Morano, je už březen, kde se sakra flákáš!!! :-/

1 3
možnosti
JF

Pane Šejno zdravím, s Vašimi postřehy na Psu od Dr. Vodvářkou já zásadní problém nemám ... Vy snad tu Zemanovu smradlavou blitz agraciaci Balákovovi vidíte čistou dle zásady Quod licet Iovi, non licet Bovi? :-P

0 0
možnosti
JL

R^

Kterak Míla Rozner z SPD zabrušoval. Twitter 30.3. 2022

''Ať se nám Balák líbí nebo ne, amnézie je výsadou prezidenta republiky''.;-D

10 0
možnosti
JZ

Ne, to fakt napsal? ;-D;-D;-D

3 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

8 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->