Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Moc hezky napsáno, to jste zase musel naštvat lidí, co furt brečí, že něco nefunguje....díky

6 1
možnosti
KJ

Samozřejmě by stálo za to udělat experiment - vše odrolovat zpět a nechat to proběhnout bez naší asistence.

Dle mého zcela neskromného názoru by teď všechny tři seděly v ubytovně v Ledči nad Sázavou s dvaceti dalšíma na cimře a čučely do zdi.

A nebo taky ne.

1 0
možnosti
Foto

R^ Gratuluji a děkuji za nás Čechy i Ukrajince. [UA] [>-] EU

12 1
možnosti
Foto

Proboha co je tady k mínusování???

1 0
možnosti
JP

Super článek. Vaše zkušenosti se celkem shodují s mými. U nás to trošku zkomplikoval covid.

1 0
možnosti
KJ

Zaujalo mě, že se při registraci nikdo neptá přišedších na očkování. nevyžaduje se ani nějaké prohlášení, natož certifikáty.

0 0
možnosti
PK

Není třeba slov, hluboký předklonR^V

8 0
možnosti
JB

Skvělý blog a očividně skvělý člověk. R^

14 0
možnosti
MB

Skláním se před Vašim úsilím, oceňuji. Když jsem pocestoval po světě? Úžasný objev - Všude žije člověk. Mnohde vypadá trochu jinak jako my, pravda. Nicméně je úplně stejný. Chce žít. Záleží pouze na tom, v jakém režimu funguje. Kam jej vede a co mu kuká do hlavy. Proto např. nemám problémy s ruským člověkem, nicméně s tamním režimem.

Pokud je člověk normální, vytane mu, že má pomáhat. Jakkoliv žijeme v problémové době, v ČR je dobře. Zajímavý rys Čechů - V současné drahotě sesbírali neuvěřitelný objem - 2. mld. Kč. Jsem rád, že v částce je podíl i našich členů rodiny. V krajském městě bylo objeveno Centrum Ukrajinců. Zrušeno středisko Covida, tedy tam sedí. Návštěva s dotazem, co by potřebovali - odpověď všechno. Ovoce pro děti - mandarinky zmizely ihned. Drogerie pro ženy hlavně Piškoty! Následně tedy autem na nákupy. Následná lidská radost ...

Říkám ženě. Proboha, co by jsme dělali, kdyby nám stříleli do baráku? Asi bychom prchli do lesů. No dobře a co si tak za 3 minuty sbalit? Já bych si asi ze stolu vzal popelník, Sparty a zapalovač, papuče. No dobře a co dále ? ... :-)

24 0
možnosti
KJ

Desetiletý syn se mě taky ptal, co bychom dělali. Odpověděl jsem něco ve smyslu, že "bych jim s mámou sbalil batoh a poslal je směrem do Bavor a sám bych si sehnal flintu a šel bych na ně".

Každýmu to pak vykládal, takže jsem za válečného štváče ;-D

11 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1725x
No tak určitěěěěě ...

Seznam rubrik