Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je skvělé, jak se na internetu objevují obhájci tohoto kroku. Jen doufám, že jsou stále spokojeni jako v okamžiku, kdy do urny hodili volební lístek se jménem Miloš Zeman. (vždyť bylo třeba zastavit Drahoše a migranty). Že se Hrad stane semeništěm nejhorší lůzy se dopředu neřeklo.

19 0
možnosti
Foto

Pravda je, že pan Drahoš neuměl tak uhrančivě bavit pohotově střílenými uštěpačnými bonmoty. A pak samozřejmě to skandální odhalení, že umí stáhnout králíka, aniž možná kdy postavil alespoň psí boudu, kozí chlívek či jinou pamětihodnost.

7 0
možnosti
ST

Je to prostě nehoráznost, svinstvo... :-( Jeden zločinec dá milost jinému zločinci.

14 0
možnosti
TB

Jsou všichni stejní. Zeman omilostnil Baláka, Klaus dal při odchodu širokou amnestii, Havel zase omilostnil svoji kamarádku Chadimovou.....

5 2
možnosti
MB

Roky tady píši, že ČR ovládly 2 gangy. Parta z Michaga je čitelná snadno. Otevřít si pokladnici rozpočtu ČR a zajistit beztrestnost. Tvrdit, že tak nám bude lépe. Chlapci ze San Boniga jsou zajímavější. Šéf neloupí, to mu zajišťují lidé s prověrkami. Kdo je důvěryhodný? To posuzuje pouze on. Zbylí jsou čučkaři. Šéf je beztrestný, tedy i členové gangu.

Josef Kemr, by se nestačil divit. Rádo by kancléř opakuje jeho repliku - "Dej sem ten šek. Jó, tak jsem řek". Zubní protéza v talíři, tedy šišlal. Chvála našemu Milošovi. Ten se vyjadřuje zcela srozumitelně a zřetelně ! Závěrem - Jsem poslední, který by komunistům fandil. V životě by mne nenapadlo - Toto by se za Gustáva Husáka nestalo, nemyslitelné ! :-)

10 0
možnosti
Foto

Děkuji, pane Bučku. Já už dlouho píšu, že Zeman je společně s Husákem na děleném třetím místě v pořadí nejhorších prezidentů. Těsně za Zápotockým a nedostižným Klémou na prvním místě.

5 0
možnosti
JV

Bohužel, komentář psát nemohu. Dávám jen karmy a + či - Hned jsem udavači a cenzory na dny, týdny umlčen a to i zpátečne.

5 0
možnosti
MB

Klid, bana jsem zase obdržel předevčírem. Tedy již opět tvořím. Ovšem jako hostinský Palivec. Ten byl rovněž - takovej vopatrnej .. :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik