Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Precizní analýza kličkujícího čerta, od rohů na hlavě až po kopyto v botě. Doplnil bych ještě jeden “argument” Zet bojovníků: ano, je ta “speciální vojenská operace” trochu umazaná, ale vám sahá bahno až po krk. Jinak zlidovělý jako: A vy zas bijete černochy.

3 0
možnosti
Foto

Na starou dobrou variantu "A vy zase bijete černochy" jsem zapomněl.:-) Díky za návštěvu.

2 0
možnosti
NP

Výborně popsáno a karma R^ ostatně příspěvky paní Krištofíkové jsou názorným

příkladem

5 1
možnosti
Foto

Jiste. Mam fakt velkou radost, kdyz ctu ze se ma jednat o miru s tim, ze Ukranine budou poskytnuty zaruky bezpecnosti a bude neutralni. A jiste podporim dotace na obnovu Ukrajiny coby samostatneho statu. Hlavne at uz nikdo neumira. Doufam, ze mir bude brzy a Ukrajina bude nezavislym statem. A vy si zblebtejte, co chcete....  Krasny den. At zije mir!

1 2
možnosti
Foto

A stále tu budou tací, kteří Váš popis do puntíku splňují zaplevelovat diskuze a tvářit se, jak Putinovi nefandí, ale s klidem by mu pro začátek tu Ukrajinu dali. Pochopitelně karmaR^

8 0
možnosti
RK

Pěkně jste pana učitele Nožičku vyvslékl ;-)R^[UA]

3 2
možnosti
JL

"Když vpadl Putin na Ukrajinu..." To je vlastně docela dobrý název. Ovšem nejde sex, ale o vraždění lidí a ničení měst. Čili zas tak velká sranda jako při úvahách o nevěře to nebude.

0 0
možnosti
Foto

Ono je to spise tak, ze vsichni si preji valku ukoncit, protoze to nestesti civilistu s nami proste clouma. Nemyslim, ze se najde mezi normalnimi lidmi nekdo, kdo Putina neodsoudil. To jsou nejake excesy a doufam, ze je ma v rukou policie. KSCM bez komentare, to je v podstate mrtva strana.

Pravdou ale je, ze se nejen politici, ale i generalove a spolecnost deli na dva tabory. Ten prvni chce ve valce pokracovat a pripadne navrhuje i risk svetove ci jaderne valky a ten druhy je pro co nejrychlejsi dohodu s ustupky z obou stran, coz ale urcite neznamena kapitulaci Ukrajiny. Tedy pocita s tim, ze ustupky budou pro dohodu nutne, ale zaroven nesmi Ukrajinu spolknout Rusko.

Uvaha je takova, ze pokud bude valka pokracovat, bude mrtvych o hodne vice, stejne tak bude vice znicena infrastruktura a nakonec se stejne budou muset nejak dohodnout. Predstava svetove valky neni pro druhy tabor akceptovatelna, odnesla by to i Ukrajina i ostatni. Proto ta jednani vubec jsou, ne?

Chapu nastvani a hrdost, nicmene s prispevky v diskuzi typu: " I moje vnoucata budou radeji mrtva nez nesvobodna" mi pripadaji silene.

4 11
možnosti
KT

Můžu k vám jít zadarmo bydlet a věnujete mi část svého bytu, protože to chci?

11 0
možnosti
KT

Velmi přesně popsáno!R^

11 0
možnosti
MS

Přesně tak. Nejlepší je zdůvodnit si obětování Ukrajiny, kvůli strachu z jaderné války. Svědomí lépe přijme, když si za to přece Ukrajinci mohli sami.

8 0
možnosti
  • Počet článků 287
  • Celková karma 24,59
  • Průměrná čtenost 1555x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik