Diskuse

Spálené weby

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

No, tak to bude přece jednodušší, když nám někdo rozhodne co máme a můžeme číst ......doufám že toto téma bude zajímavé i pro pana Trčálka:-):-):-)

4 0
možnosti
Foto

Pani Kielbergerova se v diskuzi na blogosfere chlubila tim, ze pana Trcalka pozadala o napsani blogu proti nekterym autorum.Nektere jine weby p.Trcalka vypadaji take jako na nekoho objednavku a jsou hodne nenavistne.

Coz nevylucuje, ze obcas pise i ze sebe a nekdy nema pravdu. Za mne ale spise ojedinele.

3 2
možnosti
JK

Pan autor napsal, že se o zablokování proruských dezinformačních webů NESMÍ mluvit jako o cenzuře, ale že to cenzura je.

Ale nic se mu za to nestalo. A nikdo mu to nesmazal. A nikdo mu to mazat ani nechce.

Názorná ukázka "myšlení" konzumenta dezinformačních médií. Pak má tahle země z něčeho vybřednout.

7 4
možnosti
Foto

Jak si můžete dovolit napsat, že jsem konzument dezinformačních médií, když mě neznáte. Samozřejmě, že si na některém alternativním webu něco přečtu, ale současně sleduji mainstream (náš i zahraniční) a porovnávám. Stát se fanatickým stoupencem jednoho nebo druhého je vždy na nic.

Nenapsal jsem, že panuje všeobecná cenzura, ale že cenzurou bylo vymazání alternativních webů. Také jsem uvedl, že ne všechna alternativní média jsou v pořádku. Vy si prostě z článku vypreparujete jen to, co se Vám hodí do komentáře.

6 2
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 25,44
  • Průměrná čtenost 848x
Moje motto je "doufej v nejlepší, počítej s nejhorším". To je také heslo mého oblíbeného hrdiny Jacka Reachera od Lee Childa. 

Seznam rubrik