Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Naprosto kašlete na svobodu projevu, veškeré nesouhlasné názory nechává SPD na svých stránkách smazat a zablokovat. Strana, která se ohání přímou demokracií. A její tajtrlík si ještě umožní v rámci svobody slova poučovat ve veřejném prostoru ostatní?

Rudý element, bývalý kovaný komunista, který likvidoval svobodu projevu kde mohl nám tady bude kázat o demokracii a svobodě projevu? To jako vážně, Kobzo?

V letech 1988 až 1989 byl členem KSČ.

Od roku 2015 je členem hnutí SPD, v němž zastával post 2. místopředsedy klubu SPD Středočeského kraje.

Jdi do dža.

23 4
možnosti
LH

Mazání na soukromém prostoru facebookové stránky a na základě pokynu od vlády je pro vás totéž?

4 3
možnosti
Foto

Je rozdíl mezi názorem a lží. Ale to SPD nikdy nepochopí. A podobnost hákového kříže a toho bílého Z je taky jasná. Nebo si snad pan Kobza myslí, že vtrhnutí na Ukrajinu a masakry civilistů jsou v pořádku? A jak bychom se podle pana Kobzy měli chovat k našim občanům (třeba členům SPD), kteří by vzali do rukou zbraně, které dostali z Ruska, a chtěli by odtrhnout Karlovarsko a vyhlásit samostatnost?

14 4
možnosti
LH

Flaška opět cituje toho svého Gottwalda, ten taky hájil cenzuru s tím, že kapitalisté šíří lži a musí se potlačit

5 9
možnosti
LD

Souhlasím akorát se dvěma větami v článku. Za ty palec nahoru a tesat do kamene. Jsou to následující: dnes tu již máme demokracii, budujeme ale liberální demokracii ve které nám její představitelé vnucuji své názory a určují po vzoru totalitních režimů, které jsou ty správné a které nikoli.

Ale:

tato tvrzení nelze aplikovat pokud někdo schvaluje takové zrudnosti jakými jsou nejen válka na Ukrajině, ale i jakékoli jiné války, teroristické útoky či Putin a jeho parta samotná. Dále pak trestné činy, spamy, výhrůžky diskuterum či vulgarismy. To vše se musí nejen mazat, ale i přísně trestat. Zamezení škodlivého či protiprávního jednání v mnou zmiňovaných případech není omezování svobody slova. To, že bývalý komunista hovoří o svobodě slova je chucpe v tom a se zbytkem článku souhlasím s ostatními diskutery.

2 0
možnosti
Foto

... i demokracie se musí bránit, a tak lze jen doufat, že to jsou první vlaštovky, a že dojde i na takové ..... jako jste vy!!:-/Rv

6 2
možnosti
RP

A zavírat do lágrů lidi s jiným názorem. Soudruhu Ábelovský RvRv

1 3
možnosti
OD

Koleda, koleda Štěpáne,

neseš sajrajt ve džbáně...

Však on si koledník vykoleduje, co zaslouží.

Navrhuji jeden speciální vlak Družby, Praha - Minsk, jednosměrně.

Soukmenovec Kobza a kolchozník Čumpelík si už koupili místenky, jak tak čtu.

5 0
možnosti
JP

Krysa opět vystrčila čumák....Blogere, doporučuji Vám odjet do Ruska, za které kopete, a tam si užívat demokracie plnými doušky.

13 1
možnosti
LH

Hájit svobodu projevu a demokracii je kopání za Rusko? Řekl bych, že za Rusko kopou ti, kdo kopírují jeho postoj ke svobodě a demokracii, tedy vy.

0 7
možnosti

Neumřela! Naštěstí jste se nedostali k moci! :-)

10 1
možnosti
JZ

Soudruh do roku 1989 člen KSČ Kobza bojuje za svobodu projevu. To nevymyslíš. ;-D

21 2
možnosti
ZZ

Generál Pavel je na tom stejně, nebo ten už prozřel ?

;-D

0 0
možnosti
OT

Styď se kobzo kobzoviči.RvRvRv[UA][UA][UA]

9 1
možnosti

Vážený pane poslanče Kobzo,

bohužel jste asi nepochopil, že demokracii už máme, ale dnes usilujeme o další stupeň demokracie, tedy o liberální demokracii, kterou spolu s USA a NATO rozšíříme do všech států světa.

Potlačit hybridní hrozby a pomýlené názory je pravděpodobně nezbytné.

Teprve potom bude celý svět jednotný a bude řízen těmi nejlepšími mozky z USA. Teprve pak nastane celosvětový mír a pracující lidi budou mít všude na světě odpovídající blahobyt, ale možná jsem to také špatně pochopil.

4 12
možnosti
LS

Zbabělý pan Čumpelík, který u svých článků zakazuje diskuzi, u jiných diskutuje.

8 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Seznam rubrik