Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Tp musí být hokej v hlavě v hlavičkách espéďáčků. Nechtějí na Ukrajinu dodávat zbraně a musí koukat, jak Kadyrovci po dobytí syrotčince juchají Alláhu akhbar.

13 2
možnosti

Autor zde pouze provokuje a čeká jako kuře na sopel na to, až ho zde redakce zakáže, aby se mohl stát "disidentem" a Tomio pak mohl vykřikovat, že členové jeho SPD jsou cenzurováni a diskriminováni. :-/

13 4
možnosti
GK

Informace/dezinformace

"Šokující video. Rusové v obrněnci sešrotovali auto, civilista zázrakem přežil"

Zdroj: https://www.denik.cz/staty-mimo-eu/video-ruske-obrnene-vozidlo-smetlo-auto-20220225.html

Prisla nejaka omluva ctenarum? ale kdepak. A nemusime chodit daleko ze?

Ruské bojové vozidlo přejelo osobní vůz s řidičem

https://tv.idnes.cz/zahranicni/rusko-ukrajina-valka-evropa-bojovy-vuz-auto-silnice-kyjev.V220225_152847_idnestv_pech

A to je jen spicka ledovce. Spousta (netvrdim vsechny ci vetsina) ale dost velke mnozstvi zverejnenych fotgrafii rozbombardovanych domu, zranenych lidi a deti na Ukrajine vubec z Ukrajiny neni. Pouzivaji se i fotografie z valky v Cecne, Syrii, Iraku, etc. Kdyz na to upozornim a dam odkaz na porovnani s originalem tak me smazou za trollink s odduvodnenim: "Je zakázáno vkládat příspěvky, které jsou obtěžující a úmyslně narušují diskuzi s cílem vyprovokovat ostatní účastníky k neadekvátním reakcím."

Jasne republiku si rozvracet nenechame, "mame preci tu demokracii" . Tak tohle uz tu bylo. Dokaze si nekdo predstavit v tisku napr. nadpis

Vojenský expert na útočnou válku. "Konvenční válka byla pro Rusy velmi úspěšná"

Od Sumavy na zapad s tim problem nemaji. V Cesku to je pomalu na kriminal.

5 5
možnosti
GK

A to si dovolil prohlasit brigadni genereal v ca. petiminutovem rozhovoru v hlavnich vecernich zpravach. Navic to bylo zverejneno na webovych strankach te televize i s tistenym textem celeho rozhovoru pod videem.

Zrejem v te DE televizi usoudili ze tento odbornik na valceni ma zrejme vetsi prehled nez tisic samozvanych analytiku kteri ani nebyli na vojne a nez by udelali sborku samopalu tak by bylo po valce.

1 5
možnosti
MV

bohuzel pro vas tady nejste v Rusku

tam by byl podobny manipulacni vyluh prezentovan jako celonarodni nazor a strategie, jak dal

byvaly skalni komunista a soucasny SPD kádr mudruje o demokracii

to nevymyslis, na to musis mit Kobzu

13 2
možnosti
Foto

A tohle má volební právo :-/

9 10
možnosti
Foto

Nejlepší důkaz toho , že jsme demokratický stát je to , že takové s prominutím kecy jako ty Vaše a zejména Tomiovy O. jsou trpěny , nemazány ....a někdy a někým i čteny a je jím nasloucháno. -:)

21 3
možnosti
LH

Vysoká karma a tolik potrefených totalitních fanatiků v diskuzi, super!

A klasicky každý druhý příspěvek tvrdí, že kdo háji svobodu slova, ten je rusofilní agent.

13 7
možnosti
Foto

Nikdo nic takového netvrdí - lžete

10 3
možnosti
LB

Českoslovenští vojáci v záloze proti válce plánované velením NATO

S příchodem roku 2015 se objevuje iniciativa s názvem Českoslovenští vojáci v záloze proti válce plánované velením NATO. Ta na svém webu uvádí motto: „Jsme proti válce! Nepřátelé nejsou ruští vojáci, ale naši politici.“

Hlavní postavou iniciativy byl bývalý vojenský lékař Marek Obrtel (ten později spoluzakládá tzv. Národní domobranu). Obrtel se mimo jiné „proslavil“ tím, že vrátil vojenská vyznamenání a rovněž neúspěšně kandidoval do Senátu.

Aktivní je rovněž v mediálním prostředí a v prostředí sociálních sítí, kde vystupuje podle výše uvedeného informačního schématu. Působí rovněž jako správce facebookové skupiny s názvem V třetí válce budeme bojovat na straně RUSKÉ FEDERACE.

V rámci „vojáků v záloze“ působil i Martin Holkup. Ten v České televizi uvedl, že kdyby se mělo válčit pod vlajkou NATO, bude se nejdříve střílet v sídlech vlády a parlamentu. Za své výroky se tak dostal až před soud.

Zdroj: Facebook.com

19 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
19 2
možnosti
LH

Ani, každý digeezant, kdo má jiný názor než vy šíří propagandu a patří do lágru.

1 13
možnosti
ST
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Seznam rubrik