Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ta karma je zaplacená nebo nebo jsou všichni řidiči PID jako vy? Už se blížíte dnu, to je dobře, protože od toho se dá jen odrazit, pokud tam tedy nechcete zůstat.

7 0
možnosti
MV

Nepředpokládam, že je zaplacena a že jsou řidiči PID takovými nechytrymi, jakým je pan H. Ale jsou tu další podobní, jména netřeba specifikovat, kteří mají stejné smýšlení. A tak ohodnotí tyto hnusné texty na hraně podporování nenávisti. Je to smutný, ale je to tak, i když jim poté, co Putin zaútočil na Ukrajinu trochu zklaplo. Čekal jsem, že se tady začnou objevovat podobné provokace a tipnul jsem si, že jedním z autorů takových bude i H.

5 0
možnosti
MM

Jste nechutný, asi vát takových bude víc, ale naštěstí ne většina. :-P

Sláva Ukrajině [UA]

6 0
možnosti
PH

Nevím, jaký jsem, nechutnal jsem se.

0 0
možnosti
Foto

Pavle, tak před patnácti lety jsem tu psal storku, jak mě zdrbal dědek v Kauflandu, že si z dávek kupuju chleba za tři pětky, na který on nemá. Darmo jsem mu vysvětloval, že celý život pracuju a žádný dávky neberu. Ty tu předvádíš to samé. A je mi z toho smutno.

Chtěl jsem Ti jen napsat, že bez Ukrajinců tu už dneska nepostavíš ani garáž a bez Ukrajinek nebudeš mít uklizenou jedinou nemocnici, protože Češi to za ty prachy dělat nebudou. A že si kupují cigára, to je fakt katastrofa. Já fakt nevím, co si to ti Ukrajinci dovolují teda! [UA]

17 0
možnosti
KT

R^Tentokrát s vámi do písmene souhlasím. Těší mě, že tento i předešlé články zůstávají a vy vyjádříte veřejně svůj názor.

Autorův přístup k celému konfliktu mi od začátku připadá nechutný.

Je potřeba těm lidem pomáhat a ani to nemá nic společného s druhou částí vašeho příspěvku. My máme každého půl roku zdarma ubytovaného Ukrajince i před válkou, protože jej jinde vysloveně odírali.

6 0
možnosti
PH

Moji milí diskutéři, jeden čerstvý zážitek ani ne deset minut starý. Ano, jsem rychlý ;-). Nákup v Penny na Lehovci, předběhne nás ve frontě chudák válečný uprchlík, bez roušky a že chce cigára - a prodavačka mu nerozuměla a on ji za to vynadal. Za to že mu nerozumí.

Moji milí diskutéři, přesně tohle právě teď tady pod mým článkem obhajujete. A já jsem ten špatný, že?

0 1
možnosti
MV

tak jeste nejaky podobny pribeh z dalsi konecne, aby jste vsem mohl dat "za vyucenou"...

6 0
možnosti
Foto

J38a79n 18A13n50d18r78l69e

9. 3. 2022 15:11

Taky mam pribeh: ve vlaku mi pani predlozila vytistenou jizdenku ke ktere ne nutny doklad, ukazala ukr. Pas.. na poznamku ze ten by ji nyni stacil, odpovedela, ze neni uprchlik, ale zije a pracuje tu uz dlouho, takze nebude jezdit zadarmo. Nic to nedokazuje o celku stejne jako pribeh vas, ale budu moc rad, kdyz my cesi, az jednou krize skonci, se budeme moci podivat do zrcadla. Kam se podivate vy, je vas problem

16 0
možnosti
Foto

I kdybyste měl jen z 1% pravdu, tak to ukazuje, že veškerá solidarita odstraňuje jen důsledky. Je nutno odstranit příčiny. A to mohou jen zbraně.

Velvyslanectví Ukrajiny uveřejnilo účet u ČSOB, kam lze posílat příspěvky, které budou:

Za shromážděné finanční prostředky zastupitelský úřad Ukrajiny vybere obranný materiál ve spolupráci s obrannými experty a zástupci Obranné sekce Hospodářské komory ČR a Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu ČR.

V koordinaci se státními orgány, HK ČR, AOBP a ukrajinskou ambasádou bude zajištěna zákonem určená administrativa a následná logistika dodání. Zdroj: https://www.facebook.com/UkraineEmbassyinCzechia/

Číslo účtu je: 304 452 700/0300

Češi do soboty vybrali již 450 milionů. Tolik se ještě nikdy na žádnou sbírku nevybralo, ani o řád míň. Je vidět, že jsme na tom jako národ podstatně lépe, než autor tohoto blogu.

8 0
možnosti
JK

A někde jim dokonce dávají zdarma SIM karty. To má tak někdo štěstí, že si může grátis zavolat příbuzným do krytu.

12 0
možnosti
Foto

A chudák tramvaják si ji musel koupit!

0 1
možnosti
Foto

Sorry, ale hrozná hloupost. A možná ani tak ne hloupost, jako provokace zabalená do rádoby moudré a nadčasové úvahy. Pokud se na soc. sítích objeví nějaká hesla, budete zřejmě mezi prvními, kdo je tam bude umisťovat.

9 0
možnosti
MV

po kazde si rikam, kam az zajdete a vida.... nepomahejme zenam a detem, jejich otcove odesli do valky. Nemuselo by se nam to vyplatit.

to je tak hnusny, ze vic to uz zrejme nejde /nemyslim u vas, dno hnoje, jak vidno, se da porad prohlubovat)

slava [UA]! vam hanba

15 0
možnosti
Foto

Myslím, že se sousedé pana autora musí denně modlit, aby mu nechcípla koza, nebo něco jiného, jinak by tenhle závistivý muž s klikou proklel všechny až do desátého kolena...

4 1
možnosti
LP

Pane kolego, musím se přiznat, že už ani já moc nechápu poselství tohoto blogu. A to už je co říct. Aktuálně jsou Ukrajinci v hodně těžký situaci a je namístě, abysme jim pomohli, jak to jen jde. Chápu, někdo si z toho vystavěl svatozář. Ale všimněte si, kdo z Ukrajiny přichází. Jsou to hlavně ženy s dětmi, které k nám přijely, aby ty děti ochránily. Vůbec není na místě hloubat nad tím, jak dlouho to Čechům vydrží. To je momentálně naprosto irelevantní. Takže nechápu, proč o tom vůbec psát blog.

15 0
možnosti
OD

Ono je zajímavé, jak vysokou karmu za tyto řeči dostane. On vidí, jakou karmu získají jemu podobní - Ládík, Markéta, Kateřina, protože on správně cílí na ty, kdo teskní po "starém, dobrém pionýráku" s Gustavem, Gottem a Bohdalovou, ve kterém se jim za plotem žilo tak bezpečně.

Tramvaják nerad Ukrajince, nerad cizince, nerad mladé, nerad jiné, on prostě touží po té skvělé společnosti, kde se na socku plouží zástupy špinavých montérek a všichni jsou úúúplně stejní.

5 0
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1437x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik