Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Foto

Jsem ráda, že ses objevila aspoň tady.V Když nám to kafe ještě nevyšlo.:-)

1 0
možnosti

Proč proboha chcete po zpěvácích, hercích a jiných interpretech, aby deklarovali svůj světonázor? Proč je to pro vás důležitější než samotné umělecké dílo? Protože podléhate propagandě.

14 0
možnosti
Foto

Aha. Já myslela, že vlastnímu názoru.

Umělci jsou hodně na očích (většina jich). Proto, když něco řeknou, musí počítat s tím, že ne všem se jejich vyjádření bude líbit. To je taková daň za slávu.

A vše nejlepší k dnešnímu svátku přeji.:-)

0 0
možnosti
JS

Souhlas, já mám problém s Kusturicou, jeho filmy miluju, ale... :-(

1 0
možnosti
Foto

A já milovala kdysi Pljuščenka.;-(

0 0
možnosti
PS

A já po přečtení Vašeho blogu odhlašuji idnes premium. R^

4 0
možnosti
Foto

Já si ho dosud nezřídila.;-D

2 0
možnosti
PK

Ani se nedivím, že měl problémy s alkoholem. Asi tím potlačoval výčitky svědomí.

0 0
možnosti
Foto

Důvody závislostí jsou různé. Každý tím řeší něco jiného. Že by i výčitky svědomí?

0 0
možnosti
MM

Další co rozeštvává lidi.

2 0
možnosti
Foto

Díky, mám to velmi podobné.

S jednou osobní vzpomínkou.

Když Jaromír dostal vyznamenání od p.Zemana, šel jsem druhý den ráno po chodníku v Praze a on kráčel proti mně. Vyhnul jsem se mu z chodníku až na vozovku. Nebyla to promyšlená akce, zafungoval nějaký automat ve mně.

Je mi z toho smutno, písničky nádherné, ale já už je nemohu poslouchat.

Protože ten, kdo je zpívá, v nich něco vypráví, ale úplně jinak se chová.

Putinova medajle a nedávné Jaromírovo prohlášení jsou už jenom potvrzením, že automat zafungoval.

4 0
možnosti
IN

Jo, to se bude líbit, to bude mít velkou karmu. Jakmile jde o něčí upalování a kamenovaní, to se líbí. Kdyby mi někdo řekl, že ten, co mi předával zlatou plaketu za darování krve je masový vrah, tak by se mi hlavou určitě honilo plno věcí, ale určitě bych ani náznakem nepomyslela na nějaké vrácení něčeho, co jsem dostala za něco, co jsem si zasloužila.

15 1
možnosti
ŠČ

Vzhledem k tomu, že se Jaromír Nohavica veřejně nevyjadřuje k politice, tak asi nelze očekávat jeho podrobnější vyjádření k situaci s vyznamenáním. Krom toho, že když se jej první den invaze novinář, který se chtěl zviditelnit (protože již po té, co se ptali Jaromíra Nohavici, proč ji přebral, tak již tehdy prohlásil, že to není vyznamenání od Putina, že ten je pouze zprostředkovatel) opět prohlásil, že je to vyznamenání za písně ne politický postoj.

Jinak mne velmi mrzí, že spousta níže diskutujících si myslí, že jen jejich názor je ten jediný "spravedlivý", ale úhel pohledu máme každý trochu jinak. A proč se na všechno musíme dívat pouze z politické strany, chcete snad říct, že Jaromír Nohavica není vynikající muzikant? A taky prosím zkuste víc řešit, jak pomoci potřebným, než vyhlašovat další "hon na čarodějnice".

16 1
možnosti
Foto

Kdybych chtěla poplácat po zádech, napíšu blog o tom, jak osobně pomáháme my Ukrajině (finančně i hmotně) a budu si rochnit, jak mě všichni chválí, že mám to "srdíčko". Ale o takové samozřejmé věci psát mě nenapadlo. Píšu, když mě něco naštve. Nebo potěší. A rozhodně se nestavím do role, že můj názor je ten jediný správný.

Nohavicovu hudbu nehaním, naopak píšu, že se mi písničky vždy líbily. Ale ta hořkost jaksi přetrvává.

3 0
možnosti
  • Počet článků 137
  • Celková karma 26,35
  • Průměrná čtenost 5410x
Zasloužilá matka osmi dětí (tří vlastních a pěti vyvdaných). Průvodčí v tyrkysových "vobludách." Autorka knihy Cesta do blikajícího pekla. Druhá kniha-Tajemství domu v L. vyjde již brzy.

Seznam rubrik