Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Na Kyjev se valí 64kilometrová ruská vojenská kolona a ukrajinské matky prý žádají Západ, aby zastavil válku. K tomu snad ani není třeba cokoliv dodat....

22 0
možnosti
Foto

Stejně je neuvěřitelné jak hluboko dokážete klesnout. Vždyť tam není ani jedna věta o napadení Ruskem. Jenom jaká je EU, jaká je Leyenová, co vše způsobila, chudáčci ukrajinské matky jsou tak nesvéprávné, že žádají Západ, aby to přepadení ukončil.

Tam už chybí jen doplnit, že Západ Ukrajinu vlastně napadl a bude to dokonalé.

Tenhle článek je úplné dno.

19 0
možnosti
Foto

Stateční Ukrajinci nám ukazují, jak se dá zlo zastavit a bojují i za nás. Humanitární pomoc je žehlení následků. Vojenská pomoc je odstraňováním příčiny. Proto všechny vyzývám na příspěvek na konto ukrajinské ambasády pro armádní účely.

Za shromážděné finanční prostředky zastupitelský úřad Ukrajiny vybere obranný materiál ve spolupráci s obrannými experty a zástupci Obranné sekce Hospodářské komory ČR a Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu ČR.

V koordinaci se státními orgány, HK ČR, AOBP a ukrajinskou ambasádou bude zajištěna zákonem určená administrativa a následná logistika dodání. Zdroj: https://www.facebook.com/UkraineEmbassyinCzechia/

Číslo účtu je: 304 452 700/0300

12 0
možnosti
Foto

"Ten trend je jasně vidět. Ty extrémní případy, které může rozpoznat každý občan, tak to jsou například názvy různých skupin na Facebooku, které byly původně covidové a teď se změnily. Tvrdily, že jejich zájem je pouze svoboda a covidová problematika. Najednou ale přešly na zahraničně bezpečnostní politiku a zajímají se o geopolitickou orientaci Evropy a České republiky. To každý občan může vidět. Když se vám přejmenují nějaké covidové facebookové skupiny a najednou mají v názvu i „pro mír“ a podobě, tak to je jasný důkaz toho, že ta motivace v těchto případech bývá klasicky finanční."

Jste toho ukázkovým příkladem, paní autorko.:-/

12 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1532x
Není mi jedno, co se děje. Jsem daňovou poradkyní, pravidelně publikuji v odborných časopisech, vystudovala jsem obory Evropské vztahy a veřejná správa.

Seznam rubrik