Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

To nevymysliš, Rusko napadlo Ukrajinu, ale může za to Západ. Hodně hloupé.

14 0
možnosti
Foto

Pátrat po bazálních příčinách může být dnes úkol pro nestranné politiky, pokud vůbec jsou. Za čas to budou řešit historici a ti na to bezesporu přijdou.

0 1
možnosti
Foto

Máme sousedku, Ukrajinku.

Mohu vás ujistit, že jako matka, mající rodinu na Ukrajině, smýšlí poněkud jinak.

10 0
možnosti
Foto

J73a71n 59Š89i36k

1. 3. 2022 8:01

Z toho manipulativního titulku je fakt na zvracení. Tak Západ má zastavit válku? Ten článek o novém Rusku, který neměl uniknout, je úplně ve stejném duchu. To Vaše P.S. to maskuje hodně mdle. Předpokládám, že tento hnus bude připlácnut na hlavní stranu, aby se dosytosti nacpali prokremelští švábi. Z války se těmto výtvorům říká nepřátelská propaganda. Pokud to některým nedochází, tak ve válce jsme i my, nejen Ukrajina.

13 0
možnosti
JS

Jsem rád, že alespoň někdo vidí dál než na špičku svého nosu .

Pánové jste pro ukončení bojů na Ukrajině ? Tak proč přilévat oleje do ohně v době křehkých jednání o příměří. Každou hodinu o kterou se to nedaří umírají lidé. Tak už přestaňte dělat frajery a modlete se aby ro skončilo.

0 9
možnosti
Foto

Jednání o příměří a agresor ani po dobu jednání nezastaví vojenské akce? O čem to melete?

13 0
možnosti
OU
JK

Pic kozu do vazu. Oslavné písně o "nastolení míru a osvobození Ukrajiny od feťáků a fašistů terorizujících všechny včetně Ruska (a ruských žen)" jsou momentálně u nás za hranou zákona. Takže jak to navlíknout, aby to trestné nebylo, no řekneme, že za válku mohou všichni a zejména USA, EU a Ukrajina ji provokuje. Schová se to všechno za matky dětí, proti tomu se přece nikdo neohradí.

Skutečně odporné, kolaborující s krvavým Putinovským režimem. Odpornou a krvavou válku rozpoutalo Rusko, nyní když zjistili, že to nepůjde snadno a stateční Ukrajinci svoji zemi nevydají, tak začíná nyní plošné bombardování a ostřelování, což je jasný útok i na civilisty, na ty matky a děti o kterých tak srdceryvně píšete. Jenže jsou to jen ukrajinské matky, které nyní sedí v krytech, ruské matky sedí doma v Rusku na gauči a jejich problémy jsou jiného typu, prázdný bankomat, hyperinflace a nedostatek základního zboží v regálech. Věřím že i ruské matky chytnou diktátora Putina pod krkem a odešlou ho na smetiště dějin. Pak se budeme jen dohadovat o tom, proč jsme to udělali tak pozdě, proč to v Rusku došlo tak daleko, že se mohl zrodit další krvavý diktátor.

Jediné řešení celé situace je svržení diktátora Putina, obvinění z válečných zločinů a zločinů proti lidskosti a postavení před mezinárodní soud. To včetně jeho přisluhovačů.

Válku rozpoutal a vede pouze Putin, válka skončí, až se Ruská vojska stáhnou ze všech okupovaných území včetně Donbasu a Krymu.

17 0
možnosti
AT

Takoví jako vy budou Západ vinit i z toho, že nad Kyjevem prší

P.S.: ten titulek je fakt bizár ;-D

10 0
možnosti
OU
Foto

Každý rozumně uvažující preferuje diplomatické řešení a věřící se za něj mohou i modlit.

3 0
možnosti
TP

Docela by mě zajímalo, jak byste se chovala vy. V okamžiku, kdy vás někdo napadne, budete se bránit, nebo ho necháte, ať si udělá, co chce? Chápu utrpení matek na obou stranách. Je příšerné. Ale zlu je třeba odporovat a to vždycky přináší bolest a utrpení. Zkuste si přečíst Čapkovu Matku a popřemýšlet.

7 0
možnosti
Foto

Vzpomněl jsem si na mládí, kdy jsem se ještě pral. Když mne někdo chtěl napadnout, kouknul jsem se mu na zápěstí. Když bylo výrazně silnější, než moje, nepral jsem se. Proč dostat zbytečně nakládačku, když to vyřešilo třeba pár štamprlí. Porovnám-li "zápěstí" Ruska a Ukrajiny...........:-)

0 5
možnosti
JK

Už konečně vyhledejte lékařskou pomoc, jinak to může postupovat a už vám nikdo nepomůže. Rus odstřeluje ukrajinská města, na Kijev táhne armáda, Putin vyhrožuje použitím jaderných zbraní, ale ukrajinské matky žádají západ o mír.

10 1
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1532x
Není mi jedno, co se děje. Jsem daňovou poradkyní, pravidelně publikuji v odborných časopisech, vystudovala jsem obory Evropské vztahy a veřejná správa.

Seznam rubrik