Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A což to napsat takhle:

"Žádám Rusko v čele s Putinem, aby okamžitě stáhlo své vojáky, kteří mnohdy ani neví, že jedou do války, z Ukrajiny. Ze země, kterou plánovalo vojensky napadnout několik let. Žádám Rusko, aby ukrajinské matky prosilo o odpuštění. Aby se Rusko omluvilo za ztráty na civilních životech a za zničení objektů a infrastruktury, kterou okamžitě ze svého začne opravovat. Aby se omluvilo celému světu, že musel do Ukrajiny posílat zbraně, i všem lidem, kteří ze svého posílali peníze, jezdili na hranice pro uprchlíky a zdarma je ubytovávali. A to převážně UKRAJINSKÉ ŽENY A MALÉ DETI."

8 0
možnosti
Foto

S tím souhlasím. To ale píší všichni všude. Je třeba se zamyslet i nad ostatním. Tak hlavně, když přežijeme a můžeme si volat po válce s wifi v obýváku, na rozdíl od těch Ukrajinských civilistů, že???

0 1
možnosti
Foto

Ať počítám, jak počítám, stále mně vychází jen jeden výsledek, a sice, že by se ony matky měly obrátit s žádostí o mír především na toho, kdo začal od 24.2.2022 jako první zabíjet lidi. Na Putina. Matika se okecat nedá...

10 0
možnosti
Foto

Na Putina se již obracení, jak jste mohl sledovat v demonstracích v Rusku.

TO je dobře. Lidi by měli demonstrovat po celém světě proti válce. V Rusku, na Ukrajině, v EU, v USA. Pak by války nemohly být. Ne jednu válku odsuzovat a druhou schvalovat.

0 1
možnosti
Foto

Plest se muze kazdy. Nezaznamenala jsem vsak jediny argument,ktery by rozporoval obsah clanku. Pokud by tak bylo,chybu uznam. Uprimne si preji,aby zde byla diskuze jakakoliv mozna,at jiz z duvodu,ze lidstvo bude,ci z duvodu totalni blizici se cenzury,kdy nebudou ani nejvetsi odpurci mit moznost si udelat svuj nazor i na podobne clanky a zanadavat si :) Uprimne si preji,aby casti Ukrajiny nebyly srovnany se zemi v mnohem nicivejsi valce a historie nesoudila jen Putina,ale i volani Zapadu po te spravne valce. Za odkaz na PL dekuji,za zamysleni male casti diskutujicich take.

1 1
možnosti
PB

Krištofíková: Nezaznamenala jsem vsak jediny argument,ktery by rozporoval obsah clanku.

Michal Svoboda: Nemáte nějaké poselství Women for peace, či jiné apolitické organizace z jiného data, než je leden 2022 - třeba něco po invazi ruských vojsk?

Krištofíková: pořád jsem nic nezaznamenala.

Michal Svoboda: V onom rozhovoru Fayziyeva žádá svět, aby Putina zastavil, což v kontextu všeho může znamenat i přímý vojenský vstup světa do války.

Krištofíková: tak pořád nic. Já když si dám takhle ruce na oči a do huby teplý pirožek, tak fakt nic nevidím.

4 0
možnosti
MV

sednete si ke zpravam a poslouchejte zeny, ktere s detmi prekracuji pesky hranice z Ukrajiny smerem na zapad

a poradne poslouchejte, co ty zeny rikaji na kameru

a dal uz psat nebudu. rad bych napsal, co si o Vas myslim poradne cesky, ale nemohu...

20 0
možnosti
PK

Paní pisatelka si nemá k jakým zprávám sednout. Zprávy, které četla nebo viděla, pocházejí ze stránek, které jsou momentálně nedostupné.

10 0
možnosti
Foto

Dejte si pozor, aby Vám ukrajinská matka něco nevysvětlila ručně. Můžete nám napsat, jak to má Západ udělat, aby Putin přestal šílet?

Zatím se pokus o diplomatické řešení odehrál pod palbou ruských děl.

Odporné. Rv

20 0
možnosti
JS

Všem blogohrdinům. Zkuste si přečíst příspěvek pana Vlka st. na PL. A zamyslet se. Ono vždy není vše jen černobílé.

1 6
možnosti
Foto

Pana Vlka jsem dříve četl rád. Asi 2 roky ho už programově vynechávám protože je to klasická Kremrole.

9 0
možnosti
Foto

I když je politika mrzká a složitá, základní princip je jednoduchý. Chcete se jako malý kamarádit s někým, kdo vás bude odírat ekonomicky i politicky a využívat a zneužívat, ale když se rozhodnete, že s ním kamarádit nechcete, tak byť vás od toho rozhodnutí zkusí odvrátit všemi dostupnými nenásilnými prostředky včetně úplatků, nechá vás odejít ... anebo se chcete kamarádit s někým, kdo dělá úplně to samé co ten první, ale když se s ním už kamarádit nechcete, tak k vám vjede s tanky a ostatním vyhrožuje jadernými zbraněmi? Podle toho, jak si odpovíte, pak argumentujete ...

6 0
možnosti
MS

Nemáte nějaké poselství Women for peace, či jiné apolitické organizace z jiného data, než je leden 2022 - třeba něco po invazi ruských vojsk?

Paní Fayziyeva logicky doufá v diplomatické řešení ,ale zároveň v textu podporuje svoji vlast, která přímo řekla, že potřebuje pomoc a podporu a udělá vše pro její ochranu - hlavně Kyjev.

V rozhovoru žádá svět, aby Putina zastavil, což v kontextu všeho může znamenat i přímý vojenský vstup světa do války.

14 0
možnosti
Foto

Díky za všechny kdož ten text nečetli... takže autorka blogu jen manipuluje.

7 1
možnosti
Foto

Na tuto blogerku jsem byl upozorněn svými přáteli.

Nevím, kolik matek se modlí, "aby západ zastavil válku". Řekl bych, že většina se bude spíše modlit, aby jim ruské rakety neničily domovy a nezabíjely syny. Modlí se za to, aby se rusáci stáhli z jejich země.

Až se to stane, je čas na jednání. Do té doby to nemá smysl. Stejně. jako tento blog.

23 1
možnosti
Foto

Mezi těmi modlitbami není velký rozdíl a cíl mají naprosto stejný.

2 6
možnosti
Foto

Nechápu jak může někdo pochybovat o tom, že Ukrajina krvácí i za nás. My a USA jsme vedeni jako nepřátelé RF. Putin chce vrátit hranice NATO před rok 97... čili montuje se i do naší samostatnosti. Co udělá když nebudeme poslouchat ? Že je na Ukrajině bída a korupce... a v Rusku snad není ?

13 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1532x
Není mi jedno, co se děje. Jsem daňovou poradkyní, pravidelně publikuji v odborných časopisech, vystudovala jsem obory Evropské vztahy a veřejná správa.

Seznam rubrik