Diskuse

Válka je vůl

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Rusko uznalo samostatnost východních ukrajinských krajů a rozhodlo se je vojensky obsadit, čili anektovat. Pokud se s tím Ukrajinci smíří, vytyčí se hranice a bude klid - mohlo by to na nějaký čas skončit, dokud Putina nenapadne, že by mohl zase něco anektovat.

0 0
možnosti
Foto

A na jak dlouho takové vytyčení hranic uspokojilo Hitlera?

Putin bude ohledně Ukrajiny spokojen, až bude hranice za Užhorodem. A pak je na řadě Slovensko a pak my.

Hitler taky říkal (a napsal), co chce dosáhnout a nikdo mu nevěřil. Putin je podobný šílenec.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 1
možnosti
Foto

No tak asi by bylo vhodné vzít v úvahu fakt, že Ukrajinská armáda tvrdě dobyla území východní Ukrajiny a to i útoky na civilisty. Zároveň odmítla nezávislost/odpojení dvou samozvaných republik. Tak jak je to s tou úctou k nezávislosti?

2 2
možnosti
JF

Válka je vůl a demokracie je dojná kráva - obzvlášť pro nejdemokraty.

1 0
možnosti
Foto

Máte rozumné názory. Karma R^

3 1
možnosti
Foto

Dobrý večer, musím říct, že jste mě šokovala. Měl jsem Vás za zapálenou aktivistku, ale Vy se přesně ve chvíli kdy je třeba otáčíte s chcíplopsím hnutím na obrtlíku, měníte téma a šupky hupky za rodnými cecíky Vladimíra Putina. Válka je vůl to bez diskuze. Co jsou lidí píšíci v Ruském žoldu ? Nebo je to náhoda, že přesně ve chvíli kdy z Ruska placené hnutí opouští téma covid děláte to samé ? Není. Hanba Vám.

9 5
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 1
možnosti
Foto

Řekněme tu narovinu tři čtyři věci.

Putinovi jest dlužno dát lekci, která ho zaskočila, tedy že Západ je svorný a jednotný. Tohle nečekal. Zadruhé, že systém šikovně před nepřítele vytaženého obětovaného berana, dojmout a přesvědčit pro svůj zájem v jiném stylu zastrašení...to používali při výslechu komunisté, taky Vaše strany Volný, Trikolora a SPD. Zatřetí je zpozdilost vysvětlovat, jak máme chápat pocity někoho- Putina, komu se přiblíží NATO na dohled, jestlže 50 let v rúzných frekvencích přihlížíme, komu na svrchované území Rusko vpadne. Za čtvrté? Asi to, že válka je jistě vůl a že ten má kamarádky.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 1
možnosti
LS

Co je Rusku do ukrajinských zákonu? To je podstata celého problemu

1 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1532x
Není mi jedno, co se děje. Jsem daňovou poradkyní, pravidelně publikuji v odborných časopisech, vystudovala jsem obory Evropské vztahy a veřejná správa.

Seznam rubrik