Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Válka mezi Západem a Ruskem nemůže začít, protože ještě nejsou ušité uniformy pro těhotné a není dost agregátů na osvětlování solárních panelů na tancích po západu slunce. Ani není dokončen výzkum pohonu využívajícího metabolismu klimaskeptických diverzantů. Nemluvě o tom, že ještě zbývá přepsat spousta pohádek, tak co nám to tady ten slinta Biden vykládá, to si jako myslí, že jsme připraveni na válku?

4 0
možnosti
Foto

Tak zrovna Vy pane Novotný na válku připraven jste. Jenom to ještě nevíte.

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, Amíci se jen třesou na to, aby si mohli zaválčit, a proto pomocí tajných služeb dezinformovali Putina, aby mobilizoval 190 tisíc vojáků, případně dovolenkářů. Ale nebylo by teda lepší, aby si to rozdali někde v Beringově úžině, kam to mají z obou stran blízko? ;-D

6 1
možnosti
Foto

Proč v Beringově úžině? Vždyť tam nikdo není.... nuda. Ale v Prahe, tam só Pražáke? Ni?

0 0
možnosti

Soudný člověk vcelku rychle pochopí, že i kdyby Putin plánoval útok na středu a tento termín by se "provalil", byl by pěkně hloupý, kdyby ho přesto dodržel. Není přece nic jednoduššího než vojenské akce odložit a poskytnout tak svým poskokům možnost, aby tvrdili, že jde o blamáž CIA. Současný vývoj na východní Ukrajině, kdy jsou ze samozvaných republik evakuovány ženy a děti, tomu jen napovídá.

4 1
možnosti
Foto

Důležitá je taky připravenost taktických jaderných zbraní. Kdyby se to nějak celé zvrtlo, chce být pan Putin připraven? Ukrajinci se zřejmě co nevidět dozvědí, že se rozhodli drze provokovat, a vzhledem k extrémní nebezpečnosti ukrajinských babek s košťaty je třeba prověřit, jak je na tom Rusko s připraveností na obranný jaderný úder?

0 0
možnosti
Foto

A nenapadlo vás, pane vtipný jmenovče, že ta válka nebyla právě díky těm zprávám, že bude?

11 8
možnosti
Foto

Konečně jste na to kápla. Sám také tvrdím, že ty konce světa, které občas nějaké sekty předpovídají, nenastaly jen proto, že je předpovídaly.

12 2
možnosti
Foto

S nadhledem a vtipně napsáno. Jsem ale pesimista a myslím, že konflikt tam doutná a někdy bohužel vzplane. Ukrajina se se ztraceným Donbasem a Krymem nikdy nesmíří a z principu ani nemůže. Bez pomoci Západu se ovšem k těmto územím už nikdy nedostane. Takže jde jen o to události narafičit tak, aby z toho vyšlo jako zavrženíhodný agresor Rusko.

10 2
možnosti
HK

Ukrajina je především nesmírně chudý stát. Je na tom hůře než byla ČR v roce 1990.

Chce se z toho vymanit spoluprací se Západem, jenže Putin jí chce jednak jako nárazník, jednak pro velikost ruského impéria jako svou součást.

Z toho je skutečně nesmírně obtížná cesta ven.

0 0
možnosti
Foto

Opravdu se Vám ta velká povedla? Bez laxativ? ;-D

3 3
možnosti
PB

.... tak kdyby nám šly aspoň ty "středeční", ale vony nejdou žádný,- ani ty nedělní, pondělní, úterní,- ........ ani ty Irácký, Balkánský, Lybijský, Sýrijský, Afghánský,- nyčko vyklízíme pozice aj v tem Mali!,- bych teda ty Ivany radši nedráždil,- by sa mohlo stat, že by už žádná "středa" nikdy nemusela byt;-(!!!

2 0
možnosti
Foto

Pane autore, no to je opravdu legrace. Američané, pan Lipavský, paní Pekarová nám slibovali, že ve středu vypukne na Ukrajině válka a ono nic. No, kde ji máte?

Tihle lidé by si přáli válku, ale Rusové přece žádnou válku nechtějí. Oni jen kolem ukrajinských hranic nashromáždili vojáky a techniku, aby zde provedli vojenská cvičení. Jen aby se podobní vtipálkové za pár dní za takováto vtipkování nemuseli stydět.

9 3
možnosti
VV

Od tech jmenovanych jsem to pane Krausi jeste necetl, ale od toho zdejsiho spolku Cesko- Ruskeho pratelstvi nescekrat.

Tak bude, nebo nebude, a kdy?

1 0
možnosti
JL

Je vidět, že v 21.století v době sociálních sítí, satelitů, internetu a tajných služeb, které vše vykecají, se války blbě začínají. A to je dobře. Na Ukrajině jde o normální mocenský boj, který kdyby se odehrával v 19.století nebo ještě dříve, by válkou určitě skončil. Dneska je to prostě těžké, navíc to možná plánují AI.

1 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1931x
Jsem cestovatel, pozorovatel života, který nepřestal přemýšlet o běžných každodenních věcech a má chuť o nich psát.

Seznam rubrik