Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velmi příhodný článek, karma !!!

2 1
možnosti
JP

J49o77s31e60f 31P70i11ň76o63s

19. 2. 2022 19:48

Pan Janda ví úplný h...o. Ale nebrání mu to publikovat ironické komentáře. Jediný, kdo zná plán a záměr, je Putin. A ten tu hru rozehrál už pár let zpátky, jenom to skoro nikdo netuší. Jistě má několik variant a přesně ví, čeho chce dosáhnout. A to, co vidíme a slyšíme v médiích, to určitě nebude, ty skutečné záměry jsou skryté. A ostatní je pochopí, až bude po všem. Jenom si vzpomeňme, jak to proběhlo s Krymem. To měl už dávno předem připravené, informačně podchycené, referendum s předem jasným výsledkem. A má Krym stále.

8 0
možnosti
JF

Pane Jando, dnes máme 19.2.2022. Já si myslím, že to bude průser. Vy si myslíte, že to bude v pohodě. Pojďme se domluvit, že se tady sejdeme přesně za měsíc - tzn. 19.3.2022. Když se bude válčit, napíšete Vy, že jste se spletl a řeknete, že jsou Rusáci pěkný .... Když se válčit nebude, napíšu já, že jsem se spletl, a že jsou USA pěkný... Myslím, že je to fér. Co Vy na to?

3 0
možnosti
VL

Mě se ta nabídka hrozně líbí, je ferová. A rád si také počkám, jak to dopadne. Osobně si myslím, že žádná válka nebude, ale že budou probíhat provokace obou stran na hranicích separatistických států a Ukrajiny. Že se situace ještě vyhrotí tím, že další ambasády odejdou z Ukrajiny, stáhnou se další zahraniční investoři, řada Ukrajinců emigruje jednak do Evropy, jednak do Ruska, na Ukrajinu poteče ze Západu výzbroj a finanční pomoc, ale hospodářství Ukrajiny bude upadat. Ruský plyn do Evropy poteče, Nord StreamII se spustí - i když ten asi až někdy v létě - , východní křídlo NATO se posílí o další tisícovky vojáků. Západ uvalí na Rusko další sankce, třebaže Rusko nezaútočí.

0 0
možnosti
Foto

Přeji autorovi, aby mu jeho přihlouplý humor dlouho vydržel. I mně to totiž bude na prospěch, tak proč bych to tomu posměváčkovi hloupému nepopřál.

15 2
možnosti
Foto

Jsem zvědav jestli se za týden dva nebudete nenápadně v redakci iDNES dotazovat, zda by to nešlo smazat, až třeba budete za klauna a Rusáci na Ukrajině. :-)

7 2
možnosti
Foto

Ale proč by měl. Sám to normálka smaže, když bude chtít - je to jeho blog. A jestli něco bude k dohledání v netových archivech - no a co? A otázka taky, jak dlouho? A potom - koho to zajímá? Takových slintů je na českým netu dvanáct do tuctu každou minutu. Je toho moc, široká řeka plná hloupostí, a ústí do jednoho velikýho moře. Nikoho to nezajímá.

1 0
možnosti
ŘK

Souhlas a karma R^.

S válkou to nevyšlo v prosinci, v lednu, v únoru to asi taky neklapne, tak snad ještě v březnu. A když ani v březnu neklapne, tak v zimě až zase zamrznou bažiny pro tanky, tak to na stopro vyjde ;-D

7 1
možnosti
ZH

My, co jsme zažili hukot ruských tanků ulicemi a jejich transportních letadel nad hlavami, přejeme panu "blogerovi", aby mohl psát nadále jen takovéto pohlouplosti. Stejně tak přeji i všem prokremelským trollům, ať hýkají a kvičí radostí nad tím, že k ničemu nedošlo a ten prohniý Západ, neschopné NATO a všeřídící Amerika se zase spletly.

Protože, kdyby se nespletly, tak už na žádné úvahy a pojednání nebude čas. Vládcům Kremlu nikdy nezáleželo na ruském člověku a tím méně na tom neruském.

19 1
možnosti
ZH

Ještě dodatek. Rusko už na Ukrajině válčí od roku 2014. Ti tzv. separatisté a samozvané republiky jsou jen cudná zástěrka. Teď jde jen o to, aby to neeskalovalo na celou Ukrajinu. Nazvat CCCP jako "historické Rusko" nevěští nic dobrého.

9 1
možnosti
RP

Karma s úsměvemR^. Tak mě napadá až skončí záchranářský Bidenuv "boj" o Ukrajinu co nám tento vládce světa za kterého se asi považuje do konce svého volebního období předvede..Rv

4 1
možnosti
HK

Účel zveřejňování zpravodajského infa je vyloučit moment překvapení, začátek pokud možno odložit, ev. přimět upustit od akce vůbec. Za týden, dva, vypukne blátivé počasí, které útokům nepřeje vůbec. Putin měl vše připravené právě na teď a čím méně příznivých faktorů bude mít, tím méně pravděpodobně válka bude.

1 0
možnosti
Foto

No co tedy se píše, tak o tom, zda to měl Putin připravené "na teď", nic nevědí ani krtci v Kremlu. Putin je zjevně ten typ, co se s nikým neradí, a stejně se sám nerozhoduje? Já to nevím a zjevně to neví nikdo. Na druhou stranu, když už má jeden ty zbraně a ta vojska, proč si nezaválčit?

0 0
možnosti
Foto

M52a96r52t82i79n 28T78a19u92š

19. 2. 2022 11:31

Pokud k invazi na Ukrajinu dojde, rozhodně se termín nedozvíme na Idnesu ani na Novinkách. Je si někdo z PT čtenářů schopen uvědomit, že taková akce nebude anoncována na "fejsbůku" ani na "twitru"? Ale odborníků na vojenskou špionáž jsou plný diskuse. :-/

2 1
možnosti
ZZ

Tak vy si děláte srandu z prezidenta USA ?

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1931x
Jsem cestovatel, pozorovatel života, který nepřestal přemýšlet o běžných každodenních věcech a má chuť o nich psát.

Seznam rubrik