Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J71i16r90i 51B32o58r

13. 2. 2022 9:52

Šťourá a šťourá.:-)

2 0
možnosti
LH

A ještě k té vší hrůze na té olympiádě co všichni kritizují že nemá sníh začalo sněžit....

2 0
možnosti
JN

A dokonce za toho sněžení dnes vyhráli Rusové běžeckou štafetu a porazili s přehledem i "astmatiky" z Norska. Jirka Mádl a jeho příznivci holt dělají dobře, když tu hrůzu nesledují. :-)

1 0
možnosti
Foto

No, já to nepřetížil, koukal jsem na tenis ;-D

4 0
možnosti
JN

Já jsem dal přednost biatlonu a ze tří hokejů, které jsme dosud odehráli, jsem viděl celý jen ten včerejší proti Rusům (který stál opravdu za to). Pro mě to vždy má na OH i na MS patřičnou šťávu až při zápasech play-off.

Nyní jdu zase sledovat biatlonovou stíhačku, tak díky za návštěvu a přeji hezký den. :-)

5 0
možnosti
Foto

Tady už to zase z důvodu cenzorských zásahů autora blogu vypadá jak po boji.

3 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JK

Celý tyhle ZOH jsou celkově tak akorát na ty známé dvě věci. Nikdo je doopravdy neprožívá. Fakt nikdo. Jenom se tak všichni jakože tvářej. Bez radosti. Nuda. Tribuny prázdné, bez fanoušků. V zemi, která páchá kulturní genocidu. A také bez sněhu - ten byl všechen vyroben uměle - hrozný pohled[1]. Je mi těch soutěžících vlastně trochu líto. Jenom pár mimoňů, jako pan Nožička, u toho předstírá, že se něco děje. Jenže neděje.

[1] https://nedd.tiscali.cz/pozdrav-z-marsu-omyl-tak-vidi-satelity-absurdni-olympiadu-v-pekingu-528540

12 0
možnosti
JZ

Mám za to, že pan Nožička je zklamaný ze včerejší porážky jeho hokejového týmu. ;-D

6 5
možnosti
RK

A to je tu ještě doping toho ruského dítěte. Očekávám blog, jak jim zase laboratoře ubližují. ;-)

3 3
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Tak kdo zná něco z praxe a nedělá jen teoretickou výuku, tak ví, že se technické zařízení obecně nikdy nedimenzuje na nejvyšší možnou teoretickou zátěž. Počítá se s tím, že v takovém případě prostě nebude stačit, nebo se nárazově posílí (pokud to je technicky možné). Jinými slovy je nesmyslné investovat do techniky, která se využije třeba jen 10 dnů v roce. To ví každý technik i ekonom, zjevně nikoliv každý učitel.

A pro učitele tedy ještě jedno vysvětlení. Web ČT a jeho provoz něco stojí a stačí to po, řekněme 90% dnů v roce. Ale spíš z důvodu přetížení vypadne tak jednou za dva roky. Jeho provoz by byl podstatně dražší, kdyby měl stačit opravdu vždy a po zbytek času by byl zbytečně předimenzovaný. A nehospodárnost takového počínání by kritizovali všichni odpůrci ČT, včetně pana učitele.

11 3
možnosti
JN

Já tedy nevím, jaké zkušenosti má s provozem a údržbou webu ČT absolvent ČVUT, podnikající v cestovním ruchu, ale já jsem prostě přesvědčen, že tato instituce dostává na koncesionářských poplatcích dost peněz na to, aby mohla do technického zabezpečení investovat potřebné prostředky.

A opravdu by mě u pana inženýra Flašky zajímalo, jestli by takhle omlouval i případné výpadky některých webů státní zprávy (ať už by šlo třeba o registr motorových vozidel, systém pro výdej e-receptů apod.), kdyby k němu došlo v době Babišovy či Sobotkovy vlády. ;-)

3 1
možnosti
Foto

Závěr z blogu?

Nemám rád Madla!

4 3
možnosti
PN

Takhle to chápete? Hmm

Co to vylepšit. Představme si, že web ČT spravuje minulá vláda. V jeden okamžik se připojí více lidí....kolaps. To by tady bylo nazvraceno .....a co teprve ty špatně skrýváné úsměvy reportérů na ČT 24. ..

A kybernetický útok? Nejspíš od rusáků, že? Kolik lidí by si přálo, aby to byla pravda. ....a ejhle, za útokem stálo třeba relativně pár občanů co můžou v práci k PC...

Když v pohodě lžou o tomto, tak v čem ještě? :-)

9 1
možnosti
  • Počet článků 1597
  • Celková karma 39,49
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik