Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Ať je ta paní komunistka nebo ne, její názor na tzv Ukrajinskoukrizi sdílím! A komunista jsem nikdy nebyl a nebudu

3 2
možnosti
MV

to je dobre! nazory maji byt ruznorode, protoze jedine to je zpusob, jak se posunout dal, pane Soucku

dekuju za cteni a hezky dny preju

1 0
možnosti
JK

Soudružka Konečná byla úplně mimo, snažila se nás přesvědčit že Putin je dobrák od kosti, že máme všichni, a zejména Ukrajinci zahodit zbraně a velebit moudrost samozvaného vůdce Ruska. On má za hranicemi statisíce vojáků jen ze strachu a nic s nimi neudělá, teda když ho nebudeme provokovat a splníme všechna Putinova přání momentální i ta budoucí. Jenže my furt provokujeme, nedáme mu území a navíc vlastníme zbraně, takže reakce bude drtivá.

Nejvíc mě pobavilo, že soudružka Konečná vyjevila, že je vlastně pacifistka. Koukám že komunisti jsou právě to co se jim zrovna hodí, klidně buržoazně podnikají, vykořisťují dělnickou třídu a užívají si nadhodnoty. Asi tak podkopávají zahnívající kapitalizmus a šetří na další socialistickou revoluci. Jo a tady to je, komunistická ideologie hlásá násilné převzetí moci a třídní boj všemi dostupnými prostředky. Pacifisti jak vyšití. Tady se soudružka Konečná dopustila zrady na revolučním hnutí a měla by být po právu vyloučena.

Pak ano, uznávám, že poté by z ní byla pouze a jen paní Konečná, do té doby je to soudružka jak vyšitá.

10 1
možnosti
MV

nejak se v tom soudruzka K. v poslednich mesicich placa

zvolili ji, a neni soudruzka

sakra, co dalsi jeji zivotni jistoty?

diky za cteni

2 1
možnosti
JH

J66a72n 64H98y98n64e29k

8. 2. 2022 9:40

V diskusi mezi panem Fišerem a paní či soudružkou Konečnou, je to snad jedno, šlo o něco úplně jiného , než o oslovení. Dva názory na problém Rusko-Ukrajina. To, že se pan Fišer nechal vytočit názorem paní Konečné svědčí o jeho slabosti diskutovat. On se snaží pouze prosadit svůj názor, jako ten správný. V tom je ten problém.

6 4
možnosti
MV

ja v te same besede, kde jste Vy videl vytoceneho pana Fischera, zahledl neco jineho: klidneho senatora a dost podrazdenou soudruzku predsedkyni

dekuji za cteni a fajn dny preju

5 2
možnosti
TK

Soudruzka Konecna je prvni soudruzkou predsedkyni KSČ (KSČM) a vypada to, ze i poslednim soudruhem predsedou

3 1
možnosti
MV

zvolili si to, co si zvolili. jejich vůle

diky za cteni

0 0
možnosti
VR

Když se praděda vracel z první války zabavila mu hlídka Sokolů v Praze na nádraží vše co měl. Batoh, pár konzerv, deky, prádlo .. Se slovy bratře odevzdej. Domů přijel je ve zavšivené uniformě. Neměl rád ani bratry, ani soudruh, ani soukmenovce.

3 0
možnosti
MV

kazdy mame sve zivotni zkusenosti, pane Rozehnale

dekuji za cteni blogu

0 0
možnosti
ZN

Velice nechutna diskuze.

1 2
možnosti
MV

lidi jsou ruzni, pane Novacku a ne vsichni jedou podle Vasich predstav

to je normalni

diky za cteni

0 0
možnosti
PB

Tohle je skutečně hloupá diskuse hloupých bývalých členů KSČ, kteří svojí ironií a rádoby vtipnými průpovídkami dávají najevo, že oni "u nich" nikdy nebyli. Nějak jim nedochází, že jak si mezi sebou říkají členové KSČM je pouze jejich věc a když se do paní Konečné začne kvůli oslovení "soudruhu" začne navážet neskutečně trapný a slizký Fišer, je to pouze známka jeho ubohosti.

4 11
možnosti
Foto

A ty jsi soucasny clen, nebo jak?

6 2
možnosti
VH

Většina se tady zabývá oslovením one soudružky, ale málokdo "projev"poslouchal. Ten tón hlasu, ten patos, ty argumenty, to byly klasické bolševické projevy např s. Švorcové.

8 3
možnosti
MV

jeji zanicenost v diskuzi byla takova soudruzska, nehrana, prava

o to vic me prekvapilo jeji neprijeti osloveni - celou dobu diskuze se jako soudruzka chovala

diky za cteni

2 1
možnosti
VV

Pote co jsem precetl clanek i diskusse navrhuji zkratku GG. Gnädige Genossin.

2 1
možnosti
OS

Ano - Дорогой товарищ...;-D

0 1
možnosti
JJ

Moravce už delší dobu nesleduju, ale pokud nejčestnější kandidát na prezidenta nenalezl ve veřejné televizní diskuzi lepší argumentaci, než že se uchýlil k "soudruhování", nevedla si zřejmě Konečná v diskuzi zas až tak špatně. Já jsem sice nebyl v žádných diplomatických službách a ve skautu jsem pobyl jen krátce, než ho "soudruzi" zrušili, ale elementární slušnost mi velí oslovovat v běžném styku lidi při řeči oslovením "paní, pane". Ale možná se to v těch elitních vysokých školách dnes učí jinak.

4 9
možnosti
JK

Pane Jiří, soudruzi komunisti se i nadále mezi sebou oslovují soudruhu, soudružko a používají to místo oslovení pan, pane, což jim přijde příliš buržoazní. Takže její reakce na jinak normální oslovení je jen další komunistický paradox, protože i soudružka Konečná cítí, že oslovení "soudruh" se v kontextu toho čeho se soudruzi dopustili, může mít význam i jako "vrah". Vysvětlete tedy nejdřív soudruhům, že se mají oslovovat "paní, pane" a nedivte se, že je tak osloví ostatní. Vyvozovat výkon soudružky Konečné z reakce na jedno slovo, je přesně komunistický princip, věř straně a soudruhům a neptej se proč.

10 2
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 29,25
  • Průměrná čtenost 2415x
muzskej, co rad zije

Seznam rubrik