Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

Víte, paní Konečná, já dost často Vás a vaši stranu hájím proti těm, o nichž si myslím, že jsou k Vám a vaší straně nespravedliví nebo příliš příkří...!!

Ale tady je to od vás N E H O R Á Z N O S T prvního stupně.

Vy nechcete dobré vztahy se sousedními národy? Se slovanským národem? Se státem, který za nás dost často tahá horké kaštany z ohně? To jste dostala pokyn odněkud ze zahraničí - rozeštvávat mimoruské národy a podrážet vládu?

Odpovězte mi zde, prosím...

Nebo na diskuze pod svými články kašlete? Pak si je prosím vypněte. Budu vás přeskakovat a se mnou i další...

7 2
možnosti
JZ

Mám za to, že soudružka Konečná už nikoho nezajímá. ;-D

24 0
možnosti
Foto

Vaše strana s celou svou minulostí, které se nikdy nezřekla, má tak co kritizovatRv

30 2
možnosti
PC

Pane Pražáku, naprosto souhlasím. Proto i můj první příspěvek v této diskusi, resp. jeho první 2 řádky - které tady ovšem jen málokdo pochopil. Každý, kdo usiluje o moc, velice rád slibuje a kritizuje moc stávající. Jakmile se ale k moci dostane (protože mu voliči opět jako těm předešlým naletí na krásná slova a sliby), všechno zůstane jen u těch krásných řečí.

Jsem už na světě dost dlouho na to, abych mohl srovnávat... a stále se bohužel opakuje totéž. Politici zapomínají na to, že mají především sloužit občanům, a ne svým egoistickým zájmům.

Myslím, že obecně není na kritice nic špatného, pokud je věcná a konstruktivní, tedy má-li věci někam posunout, nikoliv aby byla jen kritikou pro kritiku.

1 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 809x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik