Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak vy jste x let bojovali a nedosáhli jiceho- Polsko si dal dělalo co chtělo.

Fiala a jeho vláda za měsíc a půl dosáhli definitivní dohody ( být navázali na předchozí jednání), která asi není ideální ani pro jednu stranu, ale umožní mít dobře vztahy a zajistí alespoň nějakou kompenzaci.

Mně spíš přijde, že odstoupit byste měla by a že Fialová vláda odvedla solidní práci.

13 3
možnosti
ZZ

Nevím, jestli je vítězstvím to, když pouze já ustoupím ze všech svých původních požadavků a dobu kontroly plnění podmínek snížím jen na polovinu let, když možné negativní změny na naše území, mohou mít trvalý a nevratný charakter.

Ale máte pravdu asi pravdu. Fiala nebyl schopen víc vyjednat.

;-)

3 2
možnosti
TC

Nezbývá než vytáhnout oblíbenou hlášku Miloše Kopeckého - kdyby hloupost

nadnášela, tak se tady paní Konečná .........

12 0
možnosti
Foto

Víte, říká se "Satane odstup" - a to platí i na komunisty (KSČ-M) rozhodně ne pro pana Fialu. :-/RvRv

14 0
možnosti
Foto

Paní Konečná, odstupte!

11 0
možnosti
PC

Je zábavné, jak každý kritizuje každého, ale když se pak dostane k moci, dělá většinou to samé, nebo ještě daleko horší věci.

S nadpisem souhlasím - pan Fiala a spol. už stačil za necelé 2 měsíce zklamat mnoho svých voličů. Alespoň o tom jejich zklamání dost často slyším nebo čtu. Dokážu ocenit, když někdo svoje pochybení přizná.

4 21
možnosti
Foto

Já jsem volil Petra Fialu a nejsem jím zatím vůbec zklamán stejně jako mnoho mých známých. O zklamání z Petra Fialy píší hlavně ti, co ho nevolili.

23 1
možnosti
JL

Tak premiér Fiala má odstoupit a prezidentem se má stát Josef Skála.

Internacionální pomoc SSSR a ostatních socialistických zemí v srpnu 1968 jsem přivítal s nadšením a ulehčením. Sovětská vojska jsem uvítal 21. srpna na úsvitu na ruzyňském letišti.“ „Snažil jsem se pomáhat sovětským vojákům i ve zdánlivě bezvýznamných věcech jejich každodenního života u nás. Brzy po vstupu vojsk, ihned poté, co se rodičům podařilo navázat kontakt, jsem začal pracovat jako autor článků, zpráv a poznámek pro rozhlasovou stanici Vltava. Tolik Josef Skála, kandidát na prezidenta s podporou KSČM.

22 0
možnosti
JF

Kolaborant jako vyšitý ... asi co dítko četl dílo o Pavlíkovi Morozovovi ... :-(

0 0
možnosti
RK

Sakrblé, poslouchám teď celý večer rádio a starostové dotčených obcí včetně hejtmana jsou spokojení. Tak si to soudruzi srovnejte ve svých rudých hlavách. ;-)

21 0
možnosti
JP

Souhům a soužkám včetně soužky Konečné, nevadila ostuda ohledně střetu zájmů a podvodů v evropském měřítku bývalého premiéra Bureše, slabého premiéra, který skákal jak prezident pískal, vědom si své zranitelnosti. Nicméně platí a bude platit, kdyby soužka premiéra Fialu pochválila, něco by bylo špatně.

23 1
možnosti
Foto

Zdá se, že pan Fiala koná dobře, když ho kritizuje komunistka Konečná.:-)

27 4
možnosti
OT

I soudružka Konečná, členka odporné KSČM, může někdy mít pravdu.

10 9
možnosti
PC

No, pane Tomku, podle těchto všeznalých mají pravdu a patent na pravdu jen ty jejich "nadpozemské" idoly. Co na tom, že se tu už stačily podobně znemožnit jako soudruzi před nimi ...;-)

0 0
možnosti