Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... vděčný téma!,- karty sou rozdány - demokratická a svobodná Ukrajina vers. bakaní a agresivní Ivani,- komentů habaděj a ty nejplodnější a nejzasvěcenější vod "patnáctiletejch kapitánů" a generálů s modrejma knížkama;-D?!,- ...... ale snad nám taky někdy vysvětlijou, proč je ti Moskali nesmetli v roce 2014-2020, když byla UA army v totálním rozkladu a neakceschopná a proč čekali až do roku 2022, kdy to tam jejich západní přátelé a partneři zreorganizovali, vyztužili a docela slušně vyzbrojili ?!,- na nepřítele se přeci neútočí když je naprosto bezbrannej ale počkáme sedm járů až si vybuduje slušně vyzbrojenou armádu a pak sa do teho pustíme,- aby sme jako měli co nějvětší ztráty, žejo, jantařiEU?!

...... za zmínku by stál aj jejich společnej byznys za uplynulejch sedm jařin (ropa, plyn, uhlí, miliony Chochlů robotujících v Rusku, atd.atd.), ale to už je jiná kapitola! a opravdu jen pro ty s rozumem!

2 1
možnosti
Foto

... jedinej jantar si ty, Broďo;-D 2O14, teprve končila éra Janukovyče - proruského poskoka a zloděje, ten vyměnil budoucnost Ukrajiny v EU za záruky Ruska ohledně svého znovuzvolení v roce 2015, nižší ceny plynu a 20 miliard dolarů - jak to dopadlo snad vědí všichni (nejdřív euromajdan a pak antimajdan) - ani bolševik Putin, si nedovolí jen tak bez přípravy napadnout Ukrajinu, která má v Evropě po Rusku a Francii nejpočetnější armádu (nehledě na okolní svět atd.) a byť špatně vyzbrojenou - navíc má doma i jinde svých problému více než dost ... proto se zmohl jen na vychcanou a sprostou anexi Krymu, kdy jde o autonomní republiku, kde asi převládá ruská národnost, po tom co Krym ukradli tatarům a pak podporu separatistů na východě v Donbasu, kam "uprchlo" milion rusů žijících na Ukrajině - asi samej bolševik, když ukrajinci jsou podle takových jako ty, jen samí fašisti:-/ ... že se připravují a přesouvají vojska už ví Ukrajina minimálně rok, a co mají ti vypatlaní ruští kreténi (podle posledních vystoupení "vojenských" analitiků, jakýchsi prapodivných obtloustlých mužiku - čti magorů, ví jen panbůh, ale jen skutečný blbec se na to nijak nepřipraví - ti idioti jsou totiž všehoschopní, stejně jako jsou všehoschopní i ti proruští kolaboranti tady - nejsi čirou náhodou jedním z nich?RvRvRv

0 1
možnosti
Foto

Stále si myslím, že pro lidi na obou stranách, kde hrozí nějaký konflikt, je správný takový postoj, který kritizuje vlastní vládu za to, že se připravuje na ozbrojený konflikt. Čím víc lidé dají své vlastní vládě najevo, že jsou proti válce, tím míň důvodů budou mít vlády, aby řešily své neshody válkou.

6 1
možnosti
AT

Blbý ovšem je, když lidé v jednom státě dají najevo svůj nesouhlas a ve druhém naopak ...

5 0
možnosti
Foto

No, tohle zrovna moc rozumně nevypadá.:-P

2 0
možnosti
Foto

Tak MV má pravdu - a pokud umíte i číst, nejen psát, tak jakoi doklad jeho tvrzení, si stačí přečíst ty vaše propagandistuické bláboly - které bůhví proč, i přes upozornění mnohých, nejsou označeny baravně, jak je zde zvykem, abvy každý věděl, že je to jen politická, a u vás navíc i prolhaná agitka. ;-D;-D;-D

7 1
možnosti
DR

Tak si kupte růžovou pastelku.

0 0
možnosti
JZ

Když Rusko rozmisťuje své vojáky na svém území je to v pořádku. Pokud státy NATO umisťují své vojáky na území aliančních zemí s jejich souhlasem, tak je to provokace. To je přece jasné. ;-D;-D;-D

8 0
možnosti
JS

Od kdy je Ukrajina v alianci?

2 2
možnosti

M37a48r55t26i68n 58Š36u98l78c

30. 1. 2022 12:52

Já si myslím, že se tohle "zglajchšaltování" musí v dlouhodobějším horizontu vymstít. On to každý vždy myslí tak, že je to k dobru věci. Jednota.. soudružství.. společná hráz atd. Ale vychovat tupé poslušné stádo, vytěsnit kritiku a jiné pohledy ..vede nutně ke ztrátě soudnosti, falešnému vnímání reality, navyšování arogance a časem až po fatální chyby.

4 0
možnosti
JZ

Okamurovci, kteří zastrašují druhé kvůli jejich názorů, se najednou ohánějí svobodou projevu. To nevymyslíš. Potřebovali by zažít tu svobodu projevu, která panuje v jejich vzoru v Rusku. To by seděli ve vězení, nikoliv ve sněmovně. :-)

8 8
možnosti
JS

Až si sundáte ideologické brýle, tak zjistíte , že na blogu něco je. A i v Orwellově Farmě postupně došlo i na ty kteří podporovali.

7 1
možnosti
Foto

Vy jste svobodný jako burlak na Volze.;-D

8 0
možnosti
JZ

Korupce v Rusku ja daleko větší než na Ukrajině. Rusku vládnou mafiáni a kriminální gangy v čele s Putinem.

4 0
možnosti
Foto

Tím ovšem tu korupci na Ukrajině nijak neumenšíte.

4 0
možnosti
JZ

Další snůška Kobzových blábolů. ;-D;-D;-D Espéďácké lháře nebere nikdo rozumný vážně. ;-D;-D;-D

2 9
možnosti
DR

To kritizuje ten pravý.

1 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Seznam rubrik