Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠF

Jestli se nemýlím, tak kameraman i fotograf byli zaměstnanci tiskového odboru ministerstva. Podobný útvar je na každém ministerstvu. V minulé vládě to bylo 15 ministerstev, nyní již 18. To budou tedy výdaje nové vlády na personál řádově o mnoho stovek milionů vyšší jen na těchto útvarech. Vytrhávat z kontextu dvě tabulková místa jednoho útvaru, jejichž platy byly jistě řádně zdaněny, a nepodívat se na problém komplexně také u nové vlády, je trestuhodná nedbalost. Rv

15 19
možnosti
VR

Už jste někdy v životě slyšel, co je to ministr bez portfeje? Zkuste si to zjistit! To jsou totiž ti tři navíc, co vám tak strašně vadí.

9 1
možnosti
Foto

Tak stačí, aby jí FÚ vyměřil daň za tento nefinanční příjem od zaměstnavatele. To máme 2 mega zdaněno 15%, tedy 300 tisíc daně?

1 0
možnosti
ZS

Jak daň, snad všechno, ne?!

3 0
možnosti
MB

ANO, jste nepřejícník a štváč. Tady se koná dobro. Já švarnou Alenku chválím. Je šetřivá. Na svou presentaci nesmyslů, vydala pouze 2 melouny. To mohla vydat i 3 mega. Řekla, že bývalá vláda konala šetrně. Důkaz je tedy zde. Tak co furt máte ? (V normálních společnostech by byla znemožněna. Pokorně zmizela v propadlišti dějin) ... :-)

33 2
možnosti
MV

velmi presne!

a...je porad jeste otazkou, jestli v mesicnich apanazi kameramana a fotografa byli i styliste, hair a make up....

7 1
možnosti
Foto

J19o29s96e42f 47B79á19r43t87a

28. 1. 2022 18:05

Vzpomínám si na pár článků, ve kterých se probíralo šminkovné nové hejtmanky Peckové, ale to se teď asi nehodí.

12 5
možnosti
Foto

Dobrý den, věřte mi, že mi politická příslušnost paní Schillerové je zcela lhostejná. Jako volič současné vlády jsem naopak již několikrát kritizoval členy koalic, protože od těch, kterým jsem dal důvěru, očekávám víc než od těch, kteří mou důvěru neměli nikdy. Určitě nebudu mít problém napsat o jakémkoliv jiném politikovi, který se zachová stejně špatně.

Nejsem tak naivní, abych si myslel, že paní Schillerová je jediným politikem s pokřivenou morálkou. Ale tento konkrétní případ je opravdu mimořádně odporný. Proto jsem o něm krátce napsal, i když jde o političku, za níž necítím, jako její nevolič, odpovědnost.

O šminkovném paní hejtmanky Peckové jsem do této chvíle nic nevěděl, začal jsem tedy na základě vaší poznámky hledat. Nu, a tam opravdu nejde o nic srovnatelného s činem paní Schillerové. Paní Peckové zastupitelstvo obce, kde starostuje, odsouhlasilo demokratickým hlasováním příspěvek na "vyfintění" paní Peckové. To je pravda. Ale je tam také uvedeno, že jde o úpravu zevnějšku při příležitostech, kdy reprezentuje svou obec jako oddávající. Tento příspěvek pro oddávající je běžný a troufám si říci, i logický a morálně obhajitelný. Pokud zůstane v rozumné finanční výši samozřejmě.

22 4
možnosti
Foto

J66o68s90e62f 94B27á51r90t65a

28. 1. 2022 18:21

Jste troškař, teď jich máte 18 ve vládě a největší katastrofu v čele parlamentu.

12 14
možnosti
Foto

Tady jde nejen o výdej z pokladny, ale i o příjem do pokladny, tedy jestli pan fotograf do pokladny odevzdal příslušné daně... :-)

2 0
možnosti
MV

o tom zadna, ale k tomu slouzi FU

4 1
možnosti
Foto

Ta odstupovat nebude.S ostudy má sice kabát,ale pod ním má hroši kůži...

16 3
možnosti
ZS

No jejku, příjem poslankyně na hnoji nenajde a ke kase do marketu těžko půjde.

1 0
možnosti
Foto

Ale takto to dělají všichni. Někteří mohou nějaký čas odolávat, ale pak si také najdou svůj státní cecík, ze kterého sosají seč mohou.

Mě to netrápí, protože tyto peníze již byly ukradeny a co si s nimi vrchnost dělá nikdo nijak neovlivní. Nemravné je to prvotní okradení lidí formou daní.

4 2
možnosti
ZH

;-D Háček je v tom, že vás oberou i o peníze, které teprve vyděláte. A ty peníze se podobným způsobem zase probendí. A to mě už trápí. Proto je třeba prošetřit i dříve probenděné peníze, aby budoucí probenďování nenarůstalo moc rychle. :-)

7 1
možnosti
Foto

Když v interiéru je vykradeno, je třeba zobrazit aspoň exteriér. A za cizí....

33 6
možnosti
MV

... nám všem předrahá Alena Schillerová obyčejná žena s ptákem na rameni...

10 1
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 14,66
  • Průměrná čtenost 1653x
Jsem Jasoň i Drsoň. A už dávno vím, že vypouštěním tabákového dýmu do vody zlato nevzniká. Bohužel…..

Seznam rubrik