Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OD

Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie.

Zdroj: https://jirikobza.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=782484

To je hned pět důvodů, proř tomuhle pánovi nevěřit ani slovo.

5 4
možnosti
Foto

Klasický argumentační klam, protože tyto záležitosti zajímají jen malou skupinku lidí a vás a proto je nelze paušálně vztáhnout na všechny ostatní lidi.

4 2
možnosti
OD

Aha, každodenní PŠM na PVS.idnes.cz

Pro mladší ročníky, platfusáky a nevojandy - Politické školení mužstva a Politicko - výchovná světnice.

Politruk. com opět v akci. No nekup to, když je to tak laciné...

2 1
možnosti
PC

Jednoznačně sdílím postoj autora a dávám mu karmu!R^

Na katastrofální následky každé války nejvice dopláceli a doplácejí vždycky nejvíce ti nejnevinnější (civilní obyvatelstvo, ženy, děti, senioři) a do zbroje nasazení vojáci, kteří museli poslechnout rozkaz shora, zatímco největší váleční štváči sedí v teple u obrazovek a mnou si ruce, jak za ně někdo odvádí tu nejhnusnější a nejšpinavější práci za účelem rozšíření JEJICH moci a JEJICH bohatství.

Každý máme svůj názor a můžeme třeba i spekulovat, který je ten správný. Dotud v samozřejmě v pořádku. Pak ale tedy naplňme svá slova se vším všudy(!) Kdo chce a podporuje válku, ať natáhne maskáče, obuje kanady, hodí přes rameno zbraň a spolu se svými soukmenovci včetně svých blízkých zaujme s hrdostí sobě vlastní místo v první válečné linii! Pak teprve nechť ukážou, jací jsou to stateční a spravedliví rekové!!!

13 6
možnosti
JZ

Nějaký George Kobsa v roce 1938 kdesi v Anglii: "Nemáte právo nás hnát do války kvůli nějakému Československu. Oni se musí s Němci dohodnout, naši synové nesmí umírat."

17 2
možnosti
JT

J67i89r44i 18T93i79c85h88y

28. 1. 2022 17:54

Spatne srovnani. Soucasna situace je zcela odlisna.

1 2
možnosti
JL

Ukrajina ze tří stran obklíčena obranným valem.

Za bodrou maskou vlastence, tvrdá tvář internacionála.

10 0
možnosti
VH

;-D;-DRusko se jen brání na hranicích.... lepší vtip jsem dlouho neslyšel...;-D

5 3
možnosti
Foto

Brání se jak umí a může a přesto se kruh kolem něj čím dál, tím víc stahuje.

3 4
možnosti
MJ

Rusko anektovalo část Ukrajiny, ale Ukrajina řinčí zbraněmi proti mírumilovnému Rusku? Parta válečných štváčů... Ten slovník jsem už někde slyšel...

19 1
možnosti
JT

J93i39r77i 54T23i55c59h86y

28. 1. 2022 17:57

O jake casti Ukrajiny tu pisete? Krym? Ten byl vzdy uz od 18. stoleti po porazce Turku soucasti Ruska. Adminstrativni usporadani v ramci SSSR nemelo zadny mezinarodni vyznam.

1 2
možnosti
Foto

Nebojte se, SPD nikdo do války nepožene, přece nepůjde bojovat proti svým. Rv

18 5
možnosti
JS

Skutečně zapeklitá věc, o které nevíme nic. Můžeme mudrovat jak chceme, ale u těch jednání nejsme a to pustí novináři je nedůvěryhodné. V každém případě na začátku byla bratrská pomoc Ruska svým utiskovaným občanům na východě Ukrajiny. I přestože se Ukrajina vůči nim nechovala dle jejich představ , Rusko nemělo právo zasahovat na území cizího státu. Od tohoto okamžiku se již vrší jeden problém za druhým. To , že si pomoc vyžádali ruští občané neomlouvá agresi ze strany Ruska. Tak jako si v 68 vyžádali českoslovenští občané a v 38 němečtí občané u nás. No a kola dějin se roztáčejí čím dál větší rychlostí.

5 0
možnosti
PB

P11e38t71r 79B35u67r78i61a60n

28. 1. 2022 15:54

To je ale ucelený canc demagogie a lží v přímém přenosu.

A můžete nám říct, jak ty mírumilovné samozvané odtržené enklávy Donbas a Luhansko vlastně vznikly, když neměly vlastní vládu, parlament ani samosprávu na státní úrovni? To jako že se přes noc vyskytly?

Anebo musel někdo předtím naplánovat, vyzbrojit a zaúkolovat vojáky a zahájit útok na vládní ukrajinské budovy, státní správu, kasárna, letiště?

Povídejte, jak to je s tím řinčením zbraní? A kam dopadají ty střely a rakety z oné proruské strany, do rybníka? Nebo také na civilisty na té ofic ukrajinské straně?

Nejvíce váš blábol připomíná shazování košů s chlebem na Helsinky Rusy v 39. roce (oficiální vysvětlení Molotova na shazování kazetových rotačních bomb na civilisty neutrálního státu).

13 5
možnosti
MV

Ucelený canc demagogií a lží - souhlas

6 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Seznam rubrik